ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Μίλησαν» ξανά οι «χρυσές» αλλαγές

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι Super League οι αλλαγές του Τάκη Λεμονή αποδείχθηκαν χρυσές, χαρίζοντας την νίκη στον Ολυμπιακό με 3-1.

 

Στην κορυφή της Super League  σκαρφάλωσε ο Ολυμπιακός με την σπουδαία του νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης με 3-1 στον Ναό.

Μία επιτυχία, ωστόσο, η οποία πέρασε από χίλια μύρια κύματα και χρειάστηκε να επιστρατευτούν οι … αλλαγές του Τάκη Λεμονή, ώστε οι «ερυθρόλευκοι» να προσθέσουν στο σακούλι τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, που τους έδωσαν τη δυνατότητα να βρεθούν στην αγαπημένη τους θέση!

Για δεύτερο συνεχόμενο ματς πρωταθλήματος οι αλλαγές του 57χρονου τεχνικού έρχονται να αποδειχθούν «χρυσές». Μετά τους Ούρος Τζούρτζεβιτς και Μάρκο Μάριν, οι οποίοι στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κέρκυρα (1-3) πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο με την έναρξη της επανάληψης και με δύο δικά τους τέρματα (65’ και 67’ αντίστοιχα) οδήγησαν τον Θρύλο στον θρίαμβο, στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα ήταν η σειρά των Καρίμ Ανσαριφάρντ (πρωτίστως) και Φελίπε Πάρντο (δευτερευόντως) να πάρουν αυτόν τον τίτλο

Ο μεν Ιρανός με τα δύο του όμορφα τέρματα (80’, 94’) οδήγησε εκ του ασφαλούς τους Πειραιωτες στην ολική ανατροπή και την σπουδαία νίκη, ενώ σε ό,τι αφορα΄τον Πάρντο, ο Κολομβιανός δημιούργησε το πρώτο γκολ του Ανσαριφάντ στο 80’ και με την ποιότητα και την ταχύτητά του δημιούργης επολλά προβλήματα στην αμυντική διάταξη των φιλοξενούμενων.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button