ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μία εβδομάδα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης!

Για έβδομη συνεχόμενη ημέρα ο Ολυμπιακός βρέθηκε κοντά στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας προσφέροντας απλόχερα είδη πρώτης ανάγκης.

Το έντονα κοινωνικό του πρόσωπο αποδεικνύει περίτρανα ο Ολυμπιακός εκφράζοντας έμπρακτα την στήριξή του στους συνανθρώπους μας που βιώνουν την απόλυτη καταστροφή.

Μετά από αξιέπαινη πρωτοβουλία του διοικητικού ηγέτη Βαγγέλη Μαρινάκη, η Πειραϊκή ΠΑΕ στάθηκε στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Μάνδρας για έβδομη διαδοχική ημέρα, προσφέροντάς τους υλικά πρώτης ανάγκης.

Όσο περνούν οι μέρες τόσο περισσότερο ανοίγει η αγκαλιά του Θρύλου για τους πληγέντες από τις φονικές πλημμύρες κατοίκους της Μάνδρας,. Ένα ακόμα απόγευμα, το απόγευμα εκείνο της Πέμπτης, απλώθηκε στην πόλη της Δυτικής Αττικής το χέρι βοηθείας του μεγαλύτερου Συλλόγου της χώρας μας, του Ολυμπιακού, προς τους ανθρώπους εκείνους, που δίνουν τη δική τους μάχη για την επιβίωση!

 

Ο Θρύλος είναι παρών και συνεχίζει να συνδράμει στην προσπάθεια που γίνεται επί τόπου, για να σώσουν οι κάτοικοι της Μάνδρας, το βιός τους. Όπως και τις προηγούμενες έξι ημέρες, έτσι και σήμερα, Πέμπτη, για έβδομη ημέρα, η ερυθρόλευκη οικογένεια έχει ανοίξει την αγκαλιά της και συνεχίζει να προσφέρει.

Τα μηχανήματα που έχει διαθέσει ο Ολυμπιακός, χωματουργικά και φορτηγά, συνέχισαν να δουλεύουν και σήμερα πυρετωδώς, καθαρίζοντας σπίτια, αυλές, πεζοδρόμια, δρόμους, σχολεία, όπου υπάρχει ανάγκη, από τις λάσπες, τις οποίες έφεραν οι φονικές πλημμύρες, σε διάφορες περιοχές της Μάνδρας.

Επικεφαλής της όλης προσπάθειας, είναι ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Καραϊσκάκης ΑΕ, κ. Βασίλης Βασιλειάδης, ο οποίος δίνει καθημερινά το παρών και συντονίζει επιτόπου τις προσπάθειες. προσπάθεια δεν σταματά εδώ! Το ίδιο θα συνεχιστεί για όσο διάστημα χρειαστεί, προκειμένου να μπορέσουν τα πράγματα στην περιοχή να επανέλθουν σε μία κανονικότητα. Ο μεγαλύτερος Σύλλογος της χώρας θα συνεχίσει να είναι παρών εκεί όπου η ανάγκη τον καλεί!

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button