ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Μέσα” ο Καρίμ, στα pits ο Πάρντο

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται πυρετωδώς για την επιστροφή στις επίσημες υποχρεώσεις που περιλαμβάνουν αρχικά το παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό στο γήπεδο Καραϊσκάκη το προσεχές Σάββατο (18/11) και ώρα 19.30.

Το Ρέντη είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους διεθνείς που έφυγαν για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στις Εθνικές τους ομάδες.
Ο πρώτος που αναμένεται σήμερα στην Ελλάδα είναι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ο Ιρανός θα μπει κανονικά αύριο στις προπονήσεις, γεγονός που σημαίνει ότι ο Τάκης Λεμονής μπορεί να τον υπολογίζει για το παιχνίδι με τους Βοιωτούς. Ο Καρίμ δεν αγωνίστηκε στο φιλικό της Εθνικής του ομάδας με την Βενεζουέλα, οπότε μπορούμε να πούμε πως είναι ξεκούραστος από αγωνιστικής άποψης.
Ο 57χρονος τεχνικός μάλιστα είναι ιδιαίτερα ανακουφισμένος που θα τον έχει στη διάθεσή του καθώς ο Εμμανουέλ Εμενίκε βρίσκεται ακόμα στην Μπολόνια για αποθεραπεία, ο Τζούρτζεβιτς βρίσκεται σε κακό “φεγγάρι” ενώ ο Μπεν ταλαιπωρείται από ένα κρυολόγημα.
Στα pits του πάγκου φαίνεται πως θα μπει ο Φελίπε Πάρντο. Ο Κολομβιανός αναμένεται να αγωνιστεί στο φιλικό της Εθνικής του ομάδας στην Κίνα και θα επιστρέψει την Πέμπτη στο Ρέντη. Ωστόσο στις προπονήσεις δεν θα μπει νωρίτερα από την Παρασκευή, άρα με μία προπόνηση δύσκολα ο Τάκης Λεμονής θα επιλέξει να τον ξεκινήσει με τον Λεβαδειακό.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button