ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μέγας είσαι Ρόμπερτς!

Εκπληκτική εμφάνιση και 21 πόντοι από τον Αμερικανό γκαρντ του Ολυμπιακού, που ηγήθηκε της αντεπίθεσης για το σπουδαίο «διπλό» επί της Φενέρμπαχτσε.

 

Ένα δείγμα των τεράστιων δυνατοτήτων του παρουσίασε ο Μπράϊαν Ρόμπερτς στον εκτός έδρας θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε

Ο 32χρονος Αμερικανός πόιντ γκαρντ ήταν εκπληκτικός απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, αφού υπήρξε ο καθοριστικότερος παίκτης που «τράβηξε» επιθετικά για τους Πειραιώτες και ηγήθηκε της τελικής αντεπίθεσης, που επιχείρησαν οι συμπαίκτες του με το ξεκίνημα της τρίτης περιόδου

Με τους 21 πόντους που πέτυχε , εκ των οποίων οι 15 με τρίποντα έχοντας να επιδείξει την αξιομνημόνευτο ποσόστο 5/7 (σ.σ. ήτοι 71% ), ο Μπράϊαν Ρόμπερτες αποτέλεσε τον πιο παραγωγικό παίκτη και συνάμα πιο αξιόπιστη επιθετική επιλογή της «αρμάδας» του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Ο νεοφερμένος Αμεριακνός γκαρντ φαίνεται ότι παίρνει  για τα καλά … μπροστά και αποδεικνύει έμπρακτα ότι έχει όλα τα φόντα να επωμιστεί τον ρόλο του ηγέτη κι εκτελεστή για τους «ερυθρόλευκους».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button