ΒΟΛΕΪΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μέγας είσαι Θρύλε!

Εκπληκτικός ο Ολυμπιακός πέρασε με θριαμβευτικό τρόπο από το Βέλγιο, όπου επικράτησε με 3-1 της γηπεδούχου Μενέν κι έκανε άλμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του Challenge Cup. 

 

Τρέλανε την Ευρώπη ο Ολυμπιακός!
Η εκπληκτική ομάδα βόλεϊ του Θρύλου απέειξε για ακόμη μία φορά ότι είναι ικανή να φτάσει μέχρι την κορυφή του ευρωπαα;αϊκού βόελϊ, αφού πέτυχε τεράστιο θρίαμβο μέσα στο Βέλγιο επί της Μενέν με 1-3 (17-25, 25-16, 22-25 , 21-25) κάνοντας το πρώτο αποφασιστικό βήμα για τη πρόκρισή του στα ημιτελικά του Challenge Cup!

Πλέον το συγκρότημα του Φερνάντο Μπενίτεθ απέκτησε πολύ σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης, την οποία καλείται να πάρει στην ρεβάν του «Μελίνα Μερκούρη», που θα διξξαχθεί την 1η Μαρτίου!

Φουριόζος μπήκε στο πρώτο σετ ο Ολυμπιακός!
Έχοντας και την στήριξη των ηρωϊκών οπαδών του, πήρε τα ηνία του αγώνα από τους πρώτους πόντους.
Με «όπλο» ο πολύ δυνατό του σερβίς, αλλά και τις άριστες επιλογές του στην επίθεση, ο Θρύλος επέβαλε τους δικούς του νόμυς στο τάραφλεξ

Οι Αλεξίεφ, Ράουβερντικ, Οιβάνεν ήταν σε εξαιρετική βραδιά και με τους πόντους τους έδιναν πολύτιμες ανάσες στους «ερυθρόλευκους, οι οποίοι κατέτκησαν το πρωτο σετ με 17-25

Στο δεύτερο σετ η Μενέν βελτίωσε αισθητά τυν υποδοχή της και πήρε προβάδισμα από τους πρώτους πόντους, κατακτώντας το εύκολα με 25-16 ισοφαρίζοντας τον αγώνα

Στο τρίτο σετ έγινε μεγάλη μάχη.Ο Ολυμπιακός όμως με τεράστια ψυικά αποθέματα και τους Οϊβάνεν, Αλεξίεφ, Πετρέα να πετυχάινουν καθοριστικούς πόντους, το πήρε με 22-25, μεταφέροντας εκ νέου το άγχος την πλευρά των Βέλγων.

Στο τέταρτο σετ έγινε επίσης μάχη. Ο Ολυμπιακός με τον Αλεξίεφ σε εκπληκτική βραδιά προηγήθηκε 19-20 και 20-22 Δύο εκπληκτικές άμυνες και σημαντικούς πόντους από τους ράουβερντικ, Οϊβάνεν, έφεραν την κατάκτηης του σετ με 2-125 και την τεράστια νίκη για τον Θρύλο, που έβαλε υποθήκη πρόκρισης για την τετράδα!

Τα σετ: 17-25, 25-16, 22-25, 21-25

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button