Κώστας ΠαλαιολόγοςΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Μάχιμος» ο Γιανγκ!

timthumb-2

Ο Αμερικανός σέντερ του Θρύλου ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και τέθηκε στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου για την κρίσιμη πρεμιέρα της Ευρωλίγκας κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Με τον Πάτρικ Γιανγκ στη σύνθεσή του θα ξεκινήσει ο Ολυμπιακός το φετινό του «ταξίδι» στην νέα Ευρωλίγκα!

Ο θηριώδης Αμερικανός σέντερ των πρωταθλητών Ελλάδας ξεπέρασε εντελώς το σοβαρό πρόβλημα υγείας, που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες και μάλιστα του είχε στοιχίσει την συμμετοχή στα δύο εναρκτήρια παιχνίδια των «ερυθρόλευκων» για την νέα σεζόν σε Κύπελλο και Α1 απέναντι σε Κολοσσό (88-48) και Κόροιβο (66-88) αντίστοιχα!

Ο 25χρονος άσος  προπονήθηκε για τρίτη συνεχόμενη μέρα σήμερα το πρωί με την ομάδα κι έδειξε να έχει ξεπεράσει πλήρως το την βαριάς μορφής ιγμορίτιδα που τον ταλαιπώρησε και θα είναι στην δωδεκάδα των «ερυθρόλευκων».

Σαφέστατα, πρόκειται για μία ιδιαίτερα ευχάριστη είδηση για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τους άμεσους συνεργάτες του, δεδομένου ότι ο καλός Γιανγκ μπορεί να κάνει την διαφορά στην φροντ λάιν των πρωταθλητών Ελλάδας, αλλά και να αναχαιτίσει τους ποιοτικούς ψηλούς της ομάδας του Πάμπλο Λάσο.

Από την άλλη πλευρά, εκτός αποστολής έμειναν ο Βασίλης Τολιόπουλος, ο ανέτοιμος Γιάννης Αθηναίου και ο Πάρης Μαραγκός.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button