ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Μάχιμοι» Σπανούλης και Πρίντεζης!

Στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου τέθηκαν οι δύο αρχηγοί του Ολυμπιακού για τις ανάγκες της αυριανής αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό.

 

Με τους δύο αρχηγούς του και πυλώνες της επιτυχημένης πορείας ων τίτλων σε Ελλάδα και Ευρώπη θα υποδεχθεί ο Ολυμπιακός στον Παναθηναϊκό στο πρώτο ντέρμπι αιωνίων για το 2017!

Τόσο ο Βασίλης Σπανούλης, όσο και ο Γιώργος Πρίντεζης «έσφιξαν» τα δόντια και θα ηγηθούν της προσπάθειας, που θα επιχειρήσει ο Ολυμπιακός, ώστε να πετύχει την 11η νίκη του στην φετινή πιο απαιτητική Ευρωλίγκα όλων των εποχών!

Οι δύο παίκτες, οι οποίοι συνεργάστηκαν άψογα στην φάση από την οποία προήλθε το γκολ-φάουλ του Γιώργου Πρίντεζη στο ματς του πρώτου γύρου της Ευρωλίγκα στο ΟΑΚΑ και το οποίο έμελλε να χαρίσει στον Θρύλο στη σπουδαία νίκη με 77-79 επί των «πρασίνων» νίκησαν τοςυ πόντους σε προσαγωγούς και μέση αντίστοιχα και τέθηκαν στην διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Αμφότεροι ενδέχεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής και το σίγουρο είναι ότι για όσο διάστημα αγωνιστούν, οι αντίπαλοί τους θα …τρέμουν. Τόσο σε αγωνιστικό, όσο σ ψυχολογικό και …πνευματικό επίπεδο. Αυτό είναι το σίγουρο!

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button