ΜΠΑΣΚΕΤ

Μάντζαρης. “Αξίζαμε να κερδίσουμε”

Στα πολλά λάθη που έγιναν στο φινάλε της αναμέτρησης με την Φενέρ κα την πίεση που δέχτηκε Ολυμπιακός αναφέρθηκε ο Βαγγέλης Μάντζαρης που τόνισε ότι θα έπρεπε να είχαν κερδίσει το παιχνίδι.
Αναλυτικά οι δηλώσεις :
«Στο τέλος δεχθήκαμε πολύ πίεση. Κάναμε αβίαστα λάθη και κακές επιθέσεις. Χάσαμε ένα παιχνίδι που αξίζαμε να κερδίσουμε».
Για την απουσία του Σπανούλη: «Όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο Σπανούλης και πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα μας. Αλλά, δεν μπορούμε να μιλάμε με το αν. Αυτοί που ήμασταν εδώ παλέψαμε. Ήρθαμε για να κερδίσουμε και όχι για να προστατέψουμε τη διαφορά. Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Όπου και αν πάμε, πάμε για να κερδίσουμε. Χάσαμε από μια ομάδα που πέρσι έφτασε στον τελικό του Final 4 και δείξαμε ότι ήρθαμε εδώ για να παλέψουμε, παρότι παίξαμε χωρίς τον αρχηγό μας».
Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός κράτησε τη διαφορά: «Σίγουρα λέει πολλά για τη συνέχεια. Εξαρτάται καθαρά από εμάς. Να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε».
Όσο για το ποιον τίτλο θα έβαζε στον αγώνα, απάντησε: «Ήταν μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία. Χάσαμε αυτό το ματς από δικά μας λάθη».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button