ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Λύγισαν” στα πέναλτι οι μικροί

Ότι καλύτερο μπορούσε έκανε η ομάδα Κ-15 του Ολυμπιακού, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να στεφθεί πρωταθλήτρια Ελλάδος στον τελικό του AEL FC Arena. Οι μικροί “λύγισαν” στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι με 7-6, αλλά το πάθος και η δύναμη που έδειξαν σε όλο τον αγώνα αλλά και όλη τη χρονιά, μπορούν να μας κάνουν να πούμε με βεβαιότητα πως το μέλλον τους ανήκει.

Στο πρώτο ημίχρονο οι ερυθρόλευκοι βρήκε δυσκολίες ειδικά στην τελική προσπάθεια. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να προηγηθεί στο 28ο λεπτό με κάθετη πάσα του Γρόσδη και εύστοχο πλασέ του Αλτιντζή. Το 1-0 ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά και κατάφεραν να απειλήσουν την εστία του ΠΑΟΚ, παίρνοντας παράλληλα την κατοχή μπάλας. Η πίεση και η προσήλωση μέχρι το τελευταίο λεπτό απέδωσε καρπούς. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Τόλιος πήρε μία κεφαλιά μετά από γέμισμα του Ντότη και έγραψε το 1-1.

Δυστυχώς όμως, ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι και “λύγισε” με 7-6 όταν ο σκόρερ στην κανονική διάρκεια Τόλιος αστόχησε.

Δεν πειράζει όμως. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους μικρούς του Θρύλου διότι έφτασαν μέχρι το τέλος και απλά ηττήθηκαν σε διαδικασία ρώσικη ρουλέτα…

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button