ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεάλι εσύ σούπερ σταρ!

Η πανηγυρική πρόκριση του Ολυμπιακού στους “16” του Europa League μπορούσε από μόνη της να κατατάξει όλους τους παίκτες στους διακριθέντες. Ένας από αυτούς όμως ήταν σίγουρα και ο Νίκολα Λεάλι που πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις, αν όχι την καλύτερή του με την ερυθρόλευκη φανέλα!

Ο Ιταλός πορτιέρε ήταν εκεί όταν ο Ολυμπιακός τον χρειάστηκε και υψώθηκε απαγορευτικά σε προσπάθειες των Τούρκων κρατώντας το “μηδέν” στην άμυνα του πρωταθλητή!

Από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, οι της Οσμάνλι προσπάθησαν να φτάσουν στο γκολ, αλλά ο Λεάλι είτε μπλόκαρε είτε έδιωχνε με τις γροθιές όταν δεν αισθανόταν σίγουρος για την φάση και ένιωθε ότι υπήρχε κίνδυνος τριγύρω του, κίνηση πολύ σωστή για κάθε γκολκίπερ.

Όμως το μεγάλο πάρτι το έκανε στο δεύτερο μέρος ο Ιταλός όταν λίγα λεπτά μετά το γκολ οριζοντιώθηκε για να αποσοβήσει πολύ καλό σουτ του Ρεγκατέν και να το στείλει κόρνερ. Το ίδιο έκανε και στο 78′ λίγο πριν το 2-0, όταν έδιωξε σουτ του Μπαγίρ εντυπωσιακά, ενώ στο 85′ και με το σκορ στο 2-0 υπέρ των πρωταθλητών, έριξε την “χαριστική” βολή στην Οσμάνλισπορ αποκρούοντας τετ-α-τετ του Γουέμπο, εξανεμίζοντας τις όποιες ελπίδες είχαν οι Τούρκοι για να ξαναμπούν στο κόλπο της πρόκρισης.

Μεγάλη εμφάνιση από τον Ιταλό, που πραγματικά ήταν εκεί που ο Ολυμπιακός τον χρειάστηκε!

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button