ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Λα Κορούνια, Ρεάλ Σοσιεδάδ και Ολυμπιακός για Πιάτι»

piatiiii-1

Σύμφωνα με ισδπανικά Μέσα ενημέρωσης, εκτός από τους πρωταθλητές Ελλάδας ενδιαφέρον για τον Αργεντινό εξτρέμ της Βαλένθια έχουν εκφράσει Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Δυνατούς ανταγωνιστές φαίνεται πώς βρίσκει απέναντι του ο Ολυμπιακός στην προσπάθειά του να πείσει τον Πάμπλο Πιάτι να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα»!

Οι πρωταθλητές Ελλάδας μπορεί να …καίγονται για την ένταξη του 27χρονου βιρτουόζου Αργςεντινού εξτρέμ από την Βαλένθια, ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την θέληση δύο ακόμη αξιόλογων ομάδων της Primera Division  να τον κάνουν δικό τους. Ο λόγος για τις Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Με βάση δημοσίευμα της ιστοσελίδας «elidealgallego» οι πρωταθλητές Ελλάδας οφείλουν να δράσουν γρήγορα, ώστε να προλάβουν τους ανταγωνιστές τους για την γορά των διακιωμάτων του χαρισματικού παίκτη:

«Η Ντεπορτίβο, η Ρεάλ Σοσιεδάδ και ο Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον αγορά του παίκτη» αναφέρει χαρακτξηρτισιτκά το ρεπορτάζ για τον μέσο της Βαλένθια, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο τριών ακόμη ετών με τις «νυχτερίδες»!

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button