ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λαζαρος: “Κάναμε σημαντικό βήμα και πήραμε ψυχολογία”

Ηταν ένας εκ των πρωταγωνιστών της μεγάλης νίκης του Ολυμπιακού απέναντι στη Λουκέρνη και το γούσταρε..Ο λόγος για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο που αφιέρωσε τα δύο γκολ στην κόρη του Στέλλα και μιλώντας στη Nova  δεν παρέλειψε να τονίσει ότι περιμένει ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση από την ομάδα.

Αναλυτικά:

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

«Πιστεύω πως ο στόχος είναι να διατηρήσουμε και να βελτιώσουμε την εικόνα μας κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Είναι πολύ νωρίς, τα πόδια είναι βαριά ακόμα. Είχα πει πως ο Ολυμπιακός θα είναι δυνατός φέτος και το πιστεύω. Δεν το λέω για να γίνω αρεστός στον κόσμο, αλλά είναι πράγματι η πεποίθησή μου αυτή.

Δε λέει τίποτα, όμως, η σημερινή νίκη. Έχουμε πάρα πολύ δρόμο μπροστά μας».

Ερωτηθείς για τα δύο τέρματα που σημείωσε, δήλωσε: «Περίμενα πώς και πώς να σκοράρω. Ειδικά στο δεύτερο γκολ που διεύρυνε το προβάδισμα της ομάδας μου, είχα πολύ έντονα συναισθήματα. Δεν σήμαινε τίποτα ο πανηγυρισμός μου, απλά εξέφρασα την έντονη χαρά μου. Το αφιερώνω στην κόρη μου και σε δύο ανθρώπους που αν δεν ήταν εδώ, δε θα ερχόμουν ποτέ στον Ολυμπιακό. Ξέρουν αυτοί ποιοι είναι, δε χρειάζεται να πω τα ονόματά τους».

Για τον στόχο των Ερυθρόλευκων φέτος και τον Πέδρο Μαρτίνς, τόνισε: «Θ’ αρέσει στον κόσμο που Ολυμπιακού η ομάδα φέτος. Θα γουστάρει αυτός και εμείς. Το κλαμπ έχει απαιτήσεις και η πίεση είναι μεγάλη. Σήμερα κάναμε ένα βήμα και πήραμε ψυχολογία. Ο στόχος μας είναι να μπαίνουμε σε κάθε ματς έτσι και να κερδίζουμε.

Όσο για τον προπονητή μας, δουλεύει πάρα πολύ. Είναι σίγουρος για τις επιλογές του. Μας έδωσε να καταλάβουμε τι θέλει για το σημερινό ματς και μας οδήγησε στη νίκη».

Για το ποιος θα είναι ο αντίπαλος της ομάδας του Πειραιά στα playoffs του Europa: «Δε με νοιάζει ποιος θα περάσει, εγώ θέλω να βλέπω αυτόν τον Ολυμπιακό. Την ένταση που βγάλαμε σήμερα πρέπει να την κρατήσουμε για 60-70-80 λεπτά. Όσο δυναμώνει η ομάδα σε αυτόν τον τομέα, τόσο περισσότερο θα βελτιωνόμαστε.

Από κει και πέρα έχουμε πάρει ποδοσφαιριστές που έχουν μεγάλη προσωπικότητα και παραστάσεις και φυσικά θα βοηθήσουν.

Αν υπάρχει η σωστή νοοτροπία και αν είμαστε μία γροθιά, όλα θα πηγαίνουν κατ’ ευχή».

Τέλος, για την κόρη του την Στέλλα που, πλέον, φοράει… καινούργια φανέλα, ανέφερε: «Της αρέσει πάρα πολύ της Στέλλας η κόκκινη φανέλα. Είναι σημαντικό να ξέρει πως ο πατέρας της είναι ποδοσφαιριστής. Και η μητέρα της ήταν αθλήτρια. Πάντα μου λέει να βάλω γκολ και να της κάνω… καρδούλα μετά!».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button