ΔΙΑΦΟΡΑΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Λάμψη «ερυθρόλευκων» αστέρων

Με πολλές διακρίσεις για τους αθλητές του Ολυμπιακού, στα ομαδικά αγωνίσματα ξεκίνησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης που διεξάγεται στη Λίμνη Βεγορίτιδα με διοργανωτές το Δήμο Έδεσσας και το Σύλλογο Προστασίας Λίμνης Βεγορίτιδας

.
Την πρώτη ημέρα των αγώνων ξεχώρισε το χρυσό μετάλλιο στην σκυταλοδρομία 4Χ1250μ της κατηγορίας ΟΠΕΝ, ανδρών γυναικών, που κατέκτησε ο Ολυμπιακός με τους Νέγρη, Απλαντή, Αραούζου και Φωκαΐδη να τερματίζουν σε χρόνο 44:47, ενώ ακολούθησε ο Άρης με χρόνο 50:04. Η συνέχεια ήταν εξίσου εξαιρετική με τα ατομικά αγωνίσματα με πρωταγωνιστές την Κέλλυ Αραούζου, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 10.000μ. Γυναικών, τον Δημήτρη Νέγρη και την Αναστασία Κυριλή.

«Χρυσές» πρωτιές για Παγιαύλα-Χατζηγεωργίου!

Παράλληλα με το Εθνικό πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών, διεξήχθη και το πρωτάθλημα Μasters με τους αθλητές του Ολυμπιακού, Ισίδωρο Παγιαύλα και Γεωργία Χατζηγεωργίου να κατακτούν τα χρυσά μετάλλiα στα 1.250μ. στις κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών και να φέρνουν την πρώτη θέση στην τελική βαθμολογία τον Θρύλο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button