ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λάμπουν τα αστέρια των Ακαδημιών

13503122_1331642296850783_8488397771458319230_o

Φωτογραφία στην οποία απεικονίζονται οι Γιώργος Μανθάτης, Παναγιώτης Ρέτσος και Θανάσης Ανδρούτσος ανέβασε στα social media γεμάτη υπερηφάνεια η επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Τις εντυπώσεις έχουν κλέψει οι τρεις ποδοσφαιριστές, που μετέχουν στην προετοιμασία του Ολυμπιακού και προέρχονται από τα πλούσια τμήματα υποδομής των «ερυθρόλευκων».

Ο λόγος για τους Γιώργο Μανθάτη, Παναγιώτη Ρέτσο και Θανάση Ανδρούτσο, οι οποίοι έχουν λάμψει με την μέχρι τώρα παρουσία τους στο αθλητικό κέντρο του Λάνγκενφελντ, όπου προετοιμάζονται οι πρωταθλητές Ελλάδας για τη νέα σεζόν.

Και οι τρεις τους έχουν αφήσει εξαιρετικά δείγματα γραφής στον Βίκτορ Σάντσεθ ακι τους στενούς του συνεργάτες, αφού δείχνουν τρομερή όρεξη τις προπονήσεις, ενώ άφησαν πολύ ενθαρρυντικά δείγματα γραφής στο πρώτο φιλικό ενόψει της νέας σεζόν κόντρα στην Χορν.

Το απόγευμα της Τετάρτης η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανάρτησε μια φωτογραφία από την προετοιμασία, στην οποία απεικονίζονται τα τρία ερυθρόλευκα αστεράκια. Την φωτογραφία συνόδευσε με το παρακάτω μήνυμα: «Υπερήφανοι για τα αστέρια της Ακαδημίας μας».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button