ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κ.Σωτηρίου: “Να μας μεταφέρουν την ενέργειά τους οι φίλαθλοι”

Το στίγμα της ενόψει της νέας σεζόν που ξεκινάει έδωσε η Κατερίνα Σωτηρίου. Η ερυθρόλευκη άσσος θεωρεί πως ο Ολυμπιακός διαθέτει την καλύτερη συνταγή για να πρωταγωνιστήσει σε Ελλάδα και Ευρώπη ενώ εμφανίστηκε σίγουρη πως οι επιτυχίες θα έρθουν με σκληρή δουλειά.

Επίσης αναφέρθηκε και στην Ευρωλίγκα, που αποτελεί μία προσωπική πρόκληση, ενώ απευθύνθηκε και στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, από τους οποίους ζήτησε να μεταφέρουν την ενέργειά τους στην ομάδα.

Αναλυτικά:

«Ο κόουτς σε συνεργασία με τη διοίκηση, δημιούργησαν ένα ανταγωνιστικό ρόστερ και χαίρομαι ιδιαίτερα. Πιστεύω στην ομάδα και θεωρώ ότι διαθέτουμε την καλύτερη συνταγή, προκειμένου να πρωταγωνιστήσουμε. Αρκεί, βέβαια, να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο. Θεωρώ βέβαιο ότι θα έρθουν και οι επιτυχίες, ωστόσο, πρέπει πρώτα να δουλέψουμε σκληρά. Η Ευρωλίγκα αποτελεί μια προσωπική πρόκληση και ένα έξτρα κίνητρο για μένα. Είμαι χαρούμενη που θα το ζήσω με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Πρέπει να πάμε βήμα – βήμα κ αν δεν τα καταφέρουμε τότε να έχουμε δώσει το 100% των δυνατοτήτων μας. Περιμένουμε δίπλα μας τους φιλάθλους, ώστε να μας μεταφέρουν την ενέργειά τους…»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button