ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κόσμος, ο μεγάλος χορηγός

Το έχουμε πει, το έχουμε ξαναγράψει αλλά, δεν το κάνουμε επειδή δεν έχουμε τίποτα… πρωτότυπο να γράψουμε απλά γιατί είναι η αλήθεια. Βασικότατος χρηματοδότης, ή με άλλα λόγια η τεράστια δύναμη του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού είναι ο κόσμος του. Ο φοβερός και τρομερός αυτός κόσμος που “σπρώχνει” την ομάδα στις κορυφές της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης. Γεγονότα που συνέβησαν την προηγούμενη εβδομάδα και θα συμβούν ξανά την επόμενη!

Δύναμή σου οι οπαδοί σου, γράφουν τα πανό και έχουν απόλυτο δίκιο. Χθες είδαμε στις φανέλες του Ολυμπιακού στην ομάδα βόλεϊ γυναικών να γράφουν για την… απαρχή αυτής της στήριξης. Δηλαδή την κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού, την οποία οι περισσότεροι εξασφαλίζουν από την αρχή της χρονιάς.

Πρόκειται για ένα ποσό το οποίο φαντάζει τόσο μικρό για μία χρονιά, αλλά όμως, αν συνυπολογίσουμε τον αριθμό των φιλάθλων του Ολυμπιακού, τότε μπορεί να συγκεντρωθεί ένα ποσό να χτιστεί όχι απλά ομάδα, αλλά και… γήπεδα!!!

Είναι η πιο μικρή ατομική προσφορά του ενός φιλάθλου, αλλά μία τεράστια συλλογική συνεισφορά όλου του κόσμου.

Φανταστείτε στο γήπεδο να φωνάζει μόνο ένας! Θα γίνει τίποτα; Μάλλον όχι. Φανταστείτε όμως να φωνάζει ένα ολόκληρο γήπεδο! Δε χρειάζεται να φανταστείτε γιατί το ζήσαμε πολύ πρόσφατα!

Αυτό που οφείλει να γνωρίζει κάθε Ολυμπιακός είναι ότι τα χρήματα πηγαίνουν εξ’ ολοκλήρου στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Τον Ερασιτέχνη τον δικό μας, ο οποίος σε Ελλάδα και Ευρώπη έχει τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστικό ρόλο με κατακτήσεις όχι μόνο εγχώριων αλλά και ευρωπαϊκών τίτλων. Και η επιτυχία του αυτή οφείλεται όχι μόνο στα παιδιά που αγωνίζονται, όχι μόνο στον κόσμο που βρίσκεται δίπλα αλλά και στην κάρτα φιλάθλου.

Κοινώς η ομάδα μιλάει με έργα κι όχι λόγια και απόλυτο σεβασμό προς τον κόσμο. Τόσο οι ομάδες όσο και η Διοίκηση. Τουλάχιστον δεν έβαλε… τους φιλάθλους να… βάφουν το “Μελίνα Μερκούρη” ή να γεμίζουν νερό το Παπαστράτειο! Να τα λέμε αυτά!

Για αυτό λοιπόν, όλοι μέλη στον Ερασιτέχνη μας για να φτάσουμε ακόμη πιο ψηλά!

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button