ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Κόσμημα για την Ελλάδα ο Γιάγια”

Ο Κώστας Φορτούνης στις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι τοποθετήθηκε για το ματς με τον ΠΑΣ, αλλά και για την μεταγραφή του Γιάγια Τουρέ.

Αναλυτικά ο Φορτούνης είπε στη NOVA για:

Το ματς με ΠΑΣ: “Ήμασταν καλύτεροι από την πρώτη στιγμή, βάλαμε πέντε γκολ, κάναμε πολλές ευκαιρίες, το ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, μπορούμε να παίξουμε καλύτερα από σήμερα. Ο κόσμος το ευχαριστιέται, βλέπει φάσεις, βλέπει γκολ και βγάζουμε καλύτερους συνδυασμούς”.

Τον άξονα του Ολυμπιακού:”Είναι καλό να υπάρχουν καλοί παίκτες και να είναι ποιοτικό το ρόστερ, ο προπονητής θα αποφασίσει ποιος θα παίξει κάθε φορά”.

Τον Ποντένσε: “Είναι καλός παίκτης, πιτσιρικάς, με χαμηλό κέντρο βάρους, είναι καλός ντριμπλαδόρος, μας βοηθά στις κάθετες πάσες, κάνουμε συνδυασμούς, όσο περνά ο χρόνος θα είμαστε καλύτεροι γιατί θα βρεθούμε καλύτερα”.

Την δική του εικόνα: “Τα έβαλα κάτω και πέρυσι δεν είχαμε καλή σεζόν. Έκατσα στην ομάδα, δεν έφυγα, θέλω να γυρίσουμε πάλι στους τίτλους, πιστεύω ότι έχουμε φτιάξει πολύ καλή ομάδα και θα τα καταφέρουμε”.

Τον Τουρέ: “Είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής και το έχει δείξει η καριέρα του. Ήταν πρωταγωνιστής στη Μονακό, την Μπαρτσελόνα και τη Σίτι. Είναι κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, μακάρι να εγκλιματιστεί γρήγορα και θα μας βοηθήσει”.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button