ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κόκκινος πρωταθλητής στις Μίνι Κορασίδες

Στα ερυθρόλευκα ντύθηκε ο τίτλος του πρωταθλητή στις Μίνι Κορασίδες. Τα κορίτσια του Στέργιου Τοροσιάδη, επικράτησαν ύστερα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι του Νηρέα Χαλανδρίου με 14-13 και πανηγύρισαν τον τίτλο του πρωταθλητή.

Τρομερή εμφάνιση από την Ελένη – Αναστασία Φερεντίνου που έπιασε δύο κρισιμότατα πέναλτι και ουσιαστικά χάρισε στην ομάδα της το πολυπόθητο τρόπαιο.

To παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό με τις δυο ομάδες να προσφέρουν πλούσιο θέαμα σε όσους βρέθηκαν στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης.

Tα κορίτσια της Ευτυχίας Καραγιάννη  ξεκίνησαν δυνατά την αναμέτρηση με σωστές επιθετικές επιλογές έκλεισαν την πρώτη περίοδο μπροστά στο σκορ με 1-3. Στην δεύτερη περίοδο οι ερυθρόλευκες έδωσαν όρκο νίκης και πάλεψαν για την μεγάλη ανατροπή και τα κατάφεραν αφού το σφύριγμα του ημιχρόνου βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες 5-5.

Στην επανάληψη το παιχνίδι πήρε φωτιά,  οι δυο ομάδες εναλλάσσονταν στο σκορ και το πάθος και η ένταση τεράστια.

Μάλιστα στα μισά της τρίτης περιόδου ο τεχνικός του Ολυμπιακού αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα και στο πάγκο της ομάδας βρέθηκε ο Μπενόπουλος.  Το τέλος της τρίτης περιόδου τίποτα δεν άλλαξε και ο πίνακας του σκορ έδειχνε 6-6.

Στην τέταρτη περίοδο το παιχνίδι συνέχισε να είναι πραγματικό ντέρμπι για γερά νεύρα με το 8-8 να έρχεται απόλυτα φυσιολογικά στο φινάλε της  αναμέτρησης.

Ετσι οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι. Εκεί  η τερματοφύλακας Φερεντίνου του Ολυμπιακού απέκρουσε σε δυο καθοριστικές εκτελέσεις και έδωσε τη νίκη στην ομάδα της.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 13-14 (κ.α. 8-8, πέν. 5-6)

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Οικονομοπούλου): Αρβανιτάκη, Δασκαλάκη, Μάνη, Γεωργούση, Παναγιώτη 5 (2 πέν.), Κονταλέξη 2 (1 πέν.), Ανυφαντή, Τουρνάρου 1 (πέν.), Ρουσάκη 3 (1 πέν.), Τριχά 2, Στασινού, Κακλή, Βασιλείου, Δασκαλάκη, Παπουλίδη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τοροσιάδης): Φερεντίνου, Στρογγυλούδη 1 (πέν.), Κλάγκου, Χριστοδούλου Κ. 3 (2 πέν.), Κούτσκα, Λυγούρα, Υφαντή 2 (πέν.), Καλούζου, Τζωρτζακάκη 4, Θεοφανοπούλου 1, Χριστοδούλου Αμ. 2 (1 πέν.), Τζαβάρα 1, Σκόρδου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button