ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Κόκκινος» ο Κούτρης, «φουλάρει» για Μύγα!

Στον Θρύλο θα συνεχίσει οριστικά την καριέρα του ο 22χρονος αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα. Δυναμικό «μπάσιμο» και για τον αμυντικό του Παναιτωλικού. Κινήσεις που θυμίζουν το καλοκαίρι του 1996…

 

Τον μεταγραφικό του καλπασμό εντός των συνόρων συνεχίζει ακάθεκτος ο Ολυμπιακός!

Ο διοικητικός ηγέτης Βαγγέλης Μαρινάκης και οι στενοί του συνεργάτες κάνουν πράξη τις εξαγγελίες τους  για ραγδαίες εξελίξεις στον μεταγραφικό «κομμάτι».

Μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τους Μανώλη Σιώπη και Σπύρο Ρισβάνη από τον Πανιώνιο, οι πρωταθλητές Ελλάδας,σύμφωνα με πληροφορίες, ολοκλήρωσαν την απόκτηση του Λεονάρντο Κούτρη από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών οδηγήθηκαν σε οριστική συμφωνία, με τον νεαρό ακραίο αμυντικό να επιστρέφει στον Θρύλο μετά την θητεία του στα τμήματα υποδομών κι αφού είχε προηγηθεί η θητεία του στον Εργοτέλη.

Σαφέστατα, πρόκειται για μία ακόμη μία σπουδαία μεταγραφή νεαρού εξελίξιμου παίκτη, δείχνοντας τις διαθέσεις τους όσον αφορά την δημιουργία ενός νέου πολύ ισχυρού ελληνικού κορμού. Κάτι ανάλογο που είχε συμβεί το καλοκαίρι του 1996 , όταν η τότε διοίκηση του Σωκράτη Κόκκαλη είχε σαρώσει ό,τι καλύτερο υπήρχε στην εγχώρια αγορά, θέτοντας τα θεμέλια της απόλυτης δυναστείας της τελευταίας 20ετίας!

 

Κοντά και σε Μύγα!

Οι μεταγραφικές επιδιώξεις των «ερυθρόλευκων«, όμως δεν εξαντλούνται εδώ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Πειραιώτες εξετάζουν σοβαρά και την περίπτωση  του Γιώργου Μύγα από τον Παναιτωλικό. Ο νεαρός δεξιος μπακ ,που είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα των Ελπίδων, θεωρείται ένα από τα μεγάλα ταλέντα του Ελληνικού ποδοσφαίρου και οι Πρωταθλητές  φέρονται να έχουν τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του.

Αμφότερες ,είναι σπουδαίες κινήσεις που δυναμώνουν το Ελληνικό στοιχείο, ενώ θεωρείται δεδομένο πως οι κινήσεις ενίσχυσης θα έχουν και συνέχεια.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button