ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακάτικο φιλικό αντί προπόνησης

Φιλικό αντί προπόνησης περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα (12/08) για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετώπισαν τον Ατρόμητο Πειραιά στο Ρέντη, με τον Πέδρο Μαρτίνς να βρίσκει την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν αγωνιστεί αρκετά μέχρι στιγμής.

Μάλιστα, το ανεπίσημο ντεμπούτο τους πραγματοποίησαν οι Μπίμπαρς Νάτχο και Γιασίν Μεριά, με τον Ισραηλινό να μπαίνει αλλαγή στο 2ο ημίχρονο, ενώ ο Τυνήσιος ξεκίνησε βασικός και έδειξε ότι είναι αρκετά έτοιμος ενόψει της ρεβάνς με την Λουκέρνη. Και οι δύο «τρέχουν» να προλάβουν τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, δείχνοντας ότι βρίσκονται σε καλό επίπεδο.

Από εκεί και πέρα χρόνο συμμετοχής πήρε επίσης ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος δοκιμάστηκε ξανά στα χαφ, ενώ ο Καρίμ Ανσαριφάρντ αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης, ενώ χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Λεονάρντο Κούτρης, ο οποίος προσπαθεί να επιστρέψει στην αγωνιστική κατάσταση που βρισκόταν πριν από τον τραυματισμό του.

Πιο συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες ξεκίνησαν τον αγώνα με τον Χουτεσιώτη κάτω από τα δοκάρια, τους Μεριά και Σισέ στα στόπερ, τον Μασούρα στα δεξιά και τον Κούτρη στα αριστερά της άμυνας. Στον άξονα δίπλα από τον «Τόρο» ξεκίνησε ο Χατζισαφί με τους Ανδρούτσο, Βρουσάι και Φετφατζίδη να αγωνίζονται πίσω από τον Ανσαριφάρντ.

Το τελικό σκορ του φιλικού δεν είναι άξιο αναφοράς, το οποίο βέβαια άνοιξε από ένα σημείο και μετά, κάτι το οποίο είναι φυσιολογικό λόγω της διαφοράς δυναμικής των δύο ομάδων.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button