ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΚώστας ΠαλαιολόγοςΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια με ΠΑΟΚ

team1

Στη διάθεση των φίλων του Ολυμπιακού τίθενται από αύριο Τετάρτη τα «μαγικά χαρτάκια» του επερχόμενου ντέρμπι στη  Volley League  κόντρα στον «Δικέφαλο» του Βορρά.

 

Στους ρυθμούς του επεχόμενου ντέρΜπι με τον ΠΑΟΚ κινούνται τα πάντα στην ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού.

Το απόγευμα του Σαββάτου οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν το πρώτο τους φετινό …μπραντ ντε φερ απέναντι στον «Δικέφαλο» του Βορρά, τον οποίο φιλοξενούν στο «Μελίνα Μερκούρη», σε μία αναμέτρηση, η οποία αναμένεται με ξεχωριστό ενδιαφέρον από τους οπαδούς των Κυπελλούχων Ελλάδας.

Όπως ενημέρωσε με ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, από αύριο Τετάρτη (9/11) θα τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του σαββατιάτικου αγώνα

Αναλυτικά:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας ότι την Τετάρτη (9/11) ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Βόλεϊ Ανδρών, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (12/11) στις 18:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

Η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται από τα γραφεία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. στην Πλατεία Αλεξάνδρας και από το Τμήμα Μελών και Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ώρες 10:00-18:00.

Την ημέρα του αγώνα η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται από το εκδοτήριο του «Μ.Μερκούρη» από τις 14:00 μέχρι την ώρα έναρξης της αναμέτρησης.

Τα εισιτήρια κοστίζουν: 5€, 10€.»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button