ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤ

«Κρατάμε τη νίκη»

Στην αξία της έκτης συνεχόμενης επιτυχίαε στην φετινή Α1 στάθηκε η προπονήτρια του Ολυμπιακού Ελένη Καπογιάννη.

 

Με κεκτημένη ταχύτητα από την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Eurocup, η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού επικράτησε του Φάρου στο Κερατσίνι με 70-58 πανηγυρίζοντας την έκτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Η προπονήτρια των «ερυθρόλευκων» Ελένη Καπογιάννη στάθηκε στην αξία της νίκης και στα σημεία, όπου η ομάδα χρειάζεται βελτίωση: «Αλλη μία νίκη απέναντι στον Φάρο που μέχρι σήμερα ήταν και αυτός στις πρώτες θέσεις. Δεν κάναμε και την καλύτερη εμφάνιση, κάτι που μπορεί και να συμβεί. Ομως κρατάμε τη νίκη και επισημαίνουμε τα σημεία που πρέπει να διορθώνουμε και από αύριο ετοιμαζόμαστε για τη Ρίγα γιατί για εμάς είναι ένας τελικός».

Μάλτση: «Η νίκη ήρθε μέσα από την άμυνα»

Από την μεριά των αθλητριών, η Εβίνα Μάλτση δήλωσε: «Οπως κάθε παιχνίδι για εμάς, η νίκη ήρθε μέσα από την άμυνα. Ο Φάρος μπήκε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο, εμείς όχι και τόσο πολύ, αλλά καταφέραμε και συγκεντρωθήκαμε, κάναμε αυτό που έπρεπε και πήραμε αυτό το παιχνίδι.

Από αυτήν την στιγμή που μιλάμε το ενδιαφέρον μας και η προσοχή μας στρέφεται στο παιχνίδι με τη Ρίγα. Ξέρουμε πάρα πολύ καλά τι σημαίνει για εμάς αυτό το παιχνίδι. Από τη στιγμή που έχουμε περάσει, δεν έχουμε σίγουρα άγχος αλλά είναι εγωιστικό πλέον. Θέλουμε να κερδίσουμε εκεί μέσα, να πάρουμε την διαφορά και να τερματίσουμε πρώτοι.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button