ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤ

«Κρατάμε τη νίκη»

Στους τομείς που ώθησαν τον Ολυμπιακό στην ευρεία επικράτηση απέναντι στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου στάθηκε η Ελένη Καπογιάννη.

 

Την ξέφρενη και αήττητη κούρσα της προς τον τίτλο συνέχισε ακάθεκτη η νταμπλούχος ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού, επικρατώντας πανεύκολα με 80-49 τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου στο κεκελεισμένων των θυρών παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής. Γεγονός το οποίο χαροποίησε την προπονήτρια των «ερυθρόλευκων» Ελένη Καπογιάννη:

«Καταρχάς να συγχαρώ την ομάδα μας για τη νίκη. Δυστυχώς δεν ήταν καλό ματς και ο Κρόνος δεν παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστικός αλλά και εμείς είχαμε την αστοχία μας. Θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό, δεν το κάναμε. Αν είχαμε βάλει κάποια από τα τρίποντα που σουτάραμε τελείως ελεύθερα θα μπορούσε το σκορ να ξεπεράσει τους 100 πόντους. Παρ’ όλα αυτά κρατάμε τη νίκη, διορθώνουμε τα λάθη και συνεχίζουμε».

 

Σταμάτη: «Θέλουμε να δίνουμε το 100%»

Από την πλευρά της η Εβίνα Σταμάτη εξέφρασε την έντονη επιθυμία της η ίδια και οι συμπαίκτριές της να δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους, ανεξαρτήτως δυναμικότητας αντιπάλου:

«Σήμερα παίξαμε ένα παιχνίδι με έναν αντίπαλο χαμηλότερης δυναμικότητας, αυτό όμως δεν σημαίνει κάτι για εμάς. Κάθε φορά θέλουμε να δίνουμε το 100% και νομίζω ότι το καταφέραμε αναξέρτητα από την αστοχία μας σε κάποια σημεία. Καταφέραμε και δείξαμε ότι μπορούμε να δίνουμε κάθε φορά το 100% κυρίως σε αμυντικό

Σχετικά Άρθρα

Back to top button