Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κράτησε το «μηδέν»

1

Για πρώτη φορά σε φετινό ματς πρωταθλήματος ο Στέφανος Καπίνο διατήρησε το απαραβίαστο της εστίας του απέναντι στην ΑΕΚ.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Ένας από τους παίκτες του Ολυμπιακού, ο οποίος απέσπασε πολλά κολακευτικά σχόλια και βγήκε αρκετά ενισχυμένος και στον ψυχολογικό τομέα από το εμφατικό 3-0 επίτης ΑΕΚ, ήταν ανεπιφύλακτα ο Στέφανος Καπίνο.

Ο 22χρονος δεθνής πορτιέρο, ο οποιος διανύει φέτος μια εξαιρετική σεζόν, είχε στο ενεργητικό του ορισμένες σημαντικές αποκρούσεις, αποτελώντας τον φύλακα– άγγελο της «ερυθρόλευκης» εστίας σε καθοριστικές στιγμές.

Το πλέον σημαντικό στοιχείο, όμως, το οποίο πολλές φορές παίζει σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία τερματοφυλάκων, έχει να κάνει με το απαραβίαστο της εστίας του. Ο Στέφανος Καπίνο απέναντι στην ΑΕΚ, διατήρησε το «μηδέν παθητικό», κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στα τέσσερα ως τώρα ματς που έχουν δώσει στην φετινή Super League οι πρωταθλητές Ελλάδας.

Είχαν προηγηθεί οι νίκες επί της Βέροιας (6-10, του Ηρακλή (1-00 και η ήττα από την Λάιρισα (1-0), η οποία είχε έρθει με τρόπο … σαδιστικό στο 93ο λεπτό κι αφού η μπάλα κόντραρ στο σώμα του Λούκα Μιλιβόγεβιτς μετά το σουτ του Γκόλια.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button