ΔΙΑΦΟΡΑ

Κράτα γερά “Σφαιρό”

Τι ακούμε και  τι διαβάζουμε ρε αδέρφια. Ξαφνικά, ο Σφαιρόπουλος έγινε κακός γιατί αποφάσισε να πει την αλήθεια. Η οποία ως γνωστόν πονάει όπως και  πολλά άλλα πράγματα σε αυτή την παλιοζωή. Ο Redistas αναλύει.

Είδαμε σχόλια και κριτικές από μπασκετάνθρωπους, οι οποίοι ως γνωστόν αγαπάνε το άθλημα, και έχουν μάθει να μην κρίνουν ποτέ  τη διαιτησία  αφού όλα αυτά τα χρόνια μία είναι η ομάδα η οποία ευνοείται συστηματικά.  Και είναι ο Παναθηναϊκός .

Ηταν αυτοί που τόσο καιρό κάλυπταν τα non call,τα εγκλήματα που βαφτίζονταν “διαιτητικά ανθρώπινα λάθη” και άλλα πολλά. Αλλά βγήκαν όλοι μαζί να κράξουν τον Σφαιρόπουλο .Γιατί πολύ απλά βγήκε να πει την απόλυτη αλήθεια.

Και φανταστείτε το όργιο που έγινε και πόσο συγκρατήθηκε ο Σφαιρόπουλος, που είναι ένας απόλυτα σοβαρός άνθρωπος,  για να ξεσπάσει έστω και μετά από λίγες ημέρες . Αλλά είπαμε..Για τους “ειδικούς” ο Σφαιρόπουλος δεν πρέπει να μιλάει .Μη χαλάσουμε την πιάτσα.  Πάρτε τα εντός  των τειχών κυπελλάκια(σε λυπάμαι κακομοίρη Αρη) με διαιτητές κομάντος  και ενώ εσάς στην Ευρώπη, μία η Fiba  θα ζητάει συγνώμη  για τον τελικό στο Παρίσι και άλλη μία η Ευρωλίγια για το ματς με την Εφές.

ΥΓ1: Για τον Ανσαριφάρντ ένα θα πω. Θα σας πονάει για πολύ ακόμα.  Τόσο που θα σκέφτεστε δανεισμούς και δεν ξέρω τι άλλο.

ΥΓ2: Το ξαναγράφω….Η Αλήθεια ΠΟΝΑΕΙ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button