ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κοντά στην παραμονή ο Καββαδάς

kavvadas5-600x300

Όλα δείχνουν ότι ο διεθνής σέντερ θα παραμείνει στον Ολυμπιακό και τη νέα σεζόν.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Στις πολύτιμες υπηρεσίες του Βασίλη Καββαδά δείχνουν να ποντάρουν πολλά στον Ολυμπιακό, ενόψει της νέας απαιτητικής σεζόν.

Ο διεθνής Ελληνας σέντερ, o οποίος την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε στον Αρκαδικό με τη μορφή δανεισμού και η οψιόν του λήγει στις 27 του μηνός, όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει κάτοικος Πειραιά για τη νέα σεζόν.

Όπως προκύπτει βάσει του ρεπορτάζ, όλες οι συνιστώσες οδηγούν στο συμπέρασμα ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας θα κρατήσουν στο ρόστερ τους τον νεαρό σέντερκαι τη νέα σεζόν.

Ειδικά από τη στιγμή κατά την οποία η νέα αγωνισιτκής περίοδος περιλαμβάνει πάρα πολλά παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα και η ομάδαχρειάζεται όσο τίποτε άλλο να έχει βάθος στο ρόστερ της σε όλες τις γραμμές, ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει.

ο μόνο που είναι ακόμα αναπάντητο είναι εάν ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει σε συνάντηση με τον Καββαδά για να γίνει μείωση των αποδοχών του. Τα πάντα, ωστόος αναμένετιανα ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες ημέρες. Ο Γιάννης Σδφαιρόπουλος από την πλευρά του έχει εμφανιστεί θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής του διθενούς σέντερ.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button