ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κοντά σε Τσέρτσι ο Ολυμπιακός!

Μια ανάσα από την απόκτηση του 29χρονου πρώην μέσου της Ατλέτικο Μαδρίτης φέρονται να απέχουν πλέον οι πρωταθλητές Ελλάδας.

 

Σε πολύ καλό δρόμο εξελίσσεται για τον Ολυμπιακό η μεταγραφική υπόθεση του Αλέσσιο Τσέρτσι

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταθέσει την καλύτερη πρόταση από τους έτερους «μνηστήρες» του 29χρονου Ιταλού μέσου  και πλέον φέρονται να έχουν αποκτήσει ξεκάθαρο προβάδισμα για την απόκτησή του.

Μάλιστα σύμφωνα με αυτές, οι Πειραιώτες έχουν κάνει το πιο καθοριστικό βήμα, σε σημείο, τέτοιο, όπου να έχουν τις πιθανότητες με το μέρος τους.

Η προοπτική του Champions League σε συνδυασμό με την αίγλη και τη δυναμική των πρωταθλητών Ελλάδας, φαίνονται να αποτελούν έναν πρόσθετο λόγο για τον πρώην μέσο της Ατλέτικο Μαδρίτης, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στην χώρα μας.

Αξίζει να τονιστεί, βέβαια, ότι στον Ολυμπιακό πλέον έχουν ακόμη έναν πρόσθετο λόγο να αισιοδοξούν για την έκβαση της συγκεκριμένης μεταγραφικής υπόθεσης κι αυτή ανάγεται στον Παναγιώτη Ταχτσίδη!

Ο νεοαποκτηθείς μέσος των πρωταθλητών Ελλάδας συνδέεται με μακρόχρονη φιλία με τον Ιταλό μέσο από την εποχή, όπου συνυπήρξαν συμπαίκτες στα γήπεδα του Campionato με τις φανέλες των Ρόμα και Τορίνο.

Στοιχείο, το οποίο ίσως διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο, ώστε ο Ιταλός μέσος να επιλέξει τον Ολυμπιακό ως επόμενο σταθμό της καριέρας του.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button