ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Κληρώνει» για τον Θρύλο!


Τους πρώτους τους ευρωπαϊκούς αντιπάλους της επόμενης περιόδου θα μάθουν το μεσημέρι της Παρασκευής (29/6) η κάτοχος ομάδα βόλεϊ Γυναικών και η φιναλίστ της περυσινής διοργάνωσης ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού.

Μία ανάλογη ευρωπαϊκή πορεία με την ονειρική της περυσινής περιόδου, που επιφύλαξε την κατάκτηση του Challenge Cup και μίας συμμετοχής σε τελικούς φιλοδοξούν να επαναλάβουν τη νέα χρονιά, οι ομάδες βόλεϊ  Γυναικών και Ανδρών του Ολυμπιακού.

Με αφετηρία τους «32», η τροπαιούχος ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς θα «παλέψει» για να κατακτήσει για δεύτερη σερί φορά το CEV Challenge Cup, ενώ η πρωταθλήτρια Ελλάδας ομάδα του Φερνάντο Μπενίτεθ θα συμμετάσχει στο CEVCup

Οι δύο ομάδες του Θρύλου το μεσημέρι της Παρασκευής (29/60 θα ενημερωθούν για τα πρώτα εμπόδια, που θα κληθούν να ξεπεράσουν, ώστε να προκριθούν στους 16» των δύο ευρωπαϊκών διοργανώσεων!

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την CEV, την Παρασκευή στις 12:30 στο Λουξεμβούργο, θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button