ΜΠΑΣΚΕΤ

«Κληρώνει» για Στρέλνιεκς και Ρόμπερτς

Την Τρίτη (9/1) θα δοκιμάσουν οι δύο γκαρντ του Ολυμπιακού να ενσωματωθούν στο πρόγραμμα των συμπαικτών τους, ώστε να τεθούν στα πλάνα του Γιάννη Σφαιρόπουλου για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπασκόνια.

Στην αναμέτρηση της προσεχούς Παρασκευής με την Μπασκόνια για την 17η αγωνιστική της Ευρωλίγκα επικεντρώνεται πλέον η προσοχή όλων στον Ολυμπιακό.

Σαφέστατα η τρίτη ήττα στην φετινή Basket League, αυτή τη φορά με «θύτη»  τον ΠΑΟΚ με 78-71 στην Πυλαία και κυρίως η άσχημη εμφάνιση δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες, ωστόσο, το στοιχείο που προέχει τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι η επιστροφή στις νίκες και τις θετικές εμφανίσεις.

Αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Βιτόρια.

Μάλιστα, στο ιατρικό επιτελείο έχουν προστεθεί τα ονόματα των Μπράϊαν Ρόμπερτς και Γιάνις Στρέλνιεκς, οι οποίοι απουσίασαν από την μάχη της Πυλαίας

Αμφότεροι βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας τους, από τους τραυματισμούς που αντιμετωπίζουν στους δικεφάλους τους.

Μάλιστα, η Τρίτη (9/1) προβλέπεται να είναι η καθοριστική ημέρα, που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το ενδεχόμενο να ενταχθούν στα αγωνιστικά πλάνα του Γιάννης Σφαιρόπουλου για τις ανάγκες της αναμέτρησης με την Μπασκόνια.

Οι δύο γκαρντ θα δοκιμάσουν να επανενταχθούν στο πρόγραμμα προπονήσεων και σε περίπτωση, κατά τη οποία τα καταφέρουν, αυτομάτως θα αυξήσουν κατακόρυφα τις ελπίδες να προλάβουν την κομβική εκτός έδρας αναμέτρηση με τους Βάσκους.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button