ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Κλείνουν» θέση για τα ημιτελικά οι κοριτσάρες!

Το εισιτήριο της πρόκρισης σφραγίζει το απόγευμα της Τρίτης η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού φιλοξενώντας την Πφέφιγκεν (27/2 – 19:00, OTESport7).

Η μεγάλη ώρα έφτασε για την ομάδα βόλεϊ γυναικών το Ολυμπιακού.

Οι νταμπλούχες Ελλάδας φιλοξενούν στις 19:00 (OteSport7 HD), την Σμας Πφέφιγκεν στον σπουδαίο επαναληπτικό της προημιτελικής φάσης του Challenge Cup που θα κρίνει την συνέχεια του ευρωπαϊκού ταξιδιού τoυς στη διοργάνωση.

Ο Θρύλος έχει αποκτήσει το πλεονέκτημα της πρόκρισης μετά τη νίκη με 3-1, την προηγούμενη εβδομάδα στην Ελβετία και χρειάζεται δυο σετ, για να πανηγυρίσει την είσοδό του στους «4» του Challenge Cup, για δεύτερη διαδοχική σεζόν. Μετά τις διαδοχικές προκρίσεις, κόντρα στην Ισπανική Λογκρόνιο και την Ρουμάνικη Ταργκοβίστε η ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς βρίσκεται σε θέση ισχύος μετά το πρώτο ματς της φάσης των «8». Ωστόσο την Τρίτη θα καλείται να πραγματοποίησει και το δεύτερο βήμα που απαιτείται για να βρεθεί στα ημιτελικά.

Στην προσπάθεια τους αυτή, οι «ερυθρόλευκες» χρειάζονται την υποστήριξη των φιλάθλων του Ολυμπιακού, για να πανηγυρίσουν μαζί μια ακόμα ευρωπαϊκή επιτυχία. Η προετοιμασία του Θρύλου για το μεγάλο ματς ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας με βίντεο και προπόνηση στο Ρέντη. Στη διάθεση του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς έχει τεθεί εκ νέου η Μαρία Νομικού η οποία ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που την ταλαιπωρούσε.

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή για το παιχνίδι με την Σμας Πφέφιγκεν αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Χαρά Παπαδοπούλου, Γιάνα Φραντζίσκα Πολ, Μαρία Νομικού, Στέφανι Νιεμέρ, Αλίκη Κωνσταντινίδου, Έλενα Μιλεντίγεβιτς.

**Στην αναμέτρηση με την Σμας Πφέφιγκεν ισχύει το δικαίωμα ελεύθερης εισόδου για τους κατόχους της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.

*Εισιτήρια θα διατίθενται ανήμερα του αγώνα από το εκδοτήριο στο κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» από τις 17:00, μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button