ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Κλείνει» Μαραγκό ο Θρύλος! (Videos)

timthumb

Πολύ κοντά στην απόκτηση του 22χρονου απόφοιτου του κολλεγίου American University on βρίσκονται οι πρωταθλητές Ελλάδας.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Αποφασισμένοι να ενισχύσουν με ποιοτικούς παίκτες τον ελληνικό τους κορμό ενόψει του φετινού ανηφορικού Γολγοθά είναι πλέον στον Ολυμπιακό!

Οι πρωταθλητές Ελλάδας μπορεί να μην μπαίνουν στην διαδικασία να αποκτήσουν Αμερικανό «τεσσάρι», ωστόσο φέρονται διατεθειμένοι να προβούν σε μία πολύ σημαντική κίνηση, η οποία προέρχεται από την …άλλη πλευρά του Ατλαντικού και μπορεί κάλιστα να θεωρηθεί ως κίνηση προοπτικής για τοι μέλλον!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες οι Πειραιώτες απέχουν μία ανάσα από την απόκτηση του Πάρη Μαραγκού!

Ο 22χρονος φόργουορντ που είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου American University και μέλλον των μικρών Εθνικών ομάδων, με παραστάσεις και από το George Washington φέρεται διατεθειμένος να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του καινα δοκιμάσει τις δυνάμεις, αλλά και τις …αντοχές του σε μία πολύ ανταγωνισιτκή διοργάνωση, όπως θα είναι η νεοσύστατη Ευρωλίγκα, αλα΄ακις την πίεση του πρωταθλητισμού στην Α1!

Ο νεαρός φόργουορντ, ο οποίος έχει ξεκινήσει τα πρώτα του βήματα από τον ΠΑΟ φέρεται πιο αποφασισμένος από ποτέ να κάνει το άλμα και να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα», ώστε να γίνει μέλος μίς εκ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης!

Ας απολαύσουμε τον Πάρη Μαραγγό εν δράσει στα παρακάτω videos!

 

https://youtu.be/XqEquWXAQzU

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button