ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Κλείνει Μίλκοβιτς ο Ολυμπιακός!»

Σύμφωνα με τουρκικά Μέσα ενημέρωσης, ο Ολυμπιακός εξετάζει πολύ σοβαρά να επαναφέρει τον κορυφαίο Σέρβο διαγώνιο στο λιμάνι μετά από διάστημα επτά ετών.

 

Έτοιμος να τρελάνει ξανά την Ευρώπη και να πυροδοτήσει μία «βόμβα» που θα συζητηθεί για αρκετό καιρό φέρεται να είναι ο Ολυμπιακός για λογαριασμό της ομάδας βόλεϊ , εάν πιστέψουμε τα όσα γράφονται στην Τουρκία και αναπαράγονται από μεγάλα σάιτ της Ευρώπης.

Με βάση τα όσα αναφέρουν οι γείτονες, οι Κυπελλούχοι Ελλάδας εξετάζουν πιο σοβαρά από ποτέ, ώστε να επαναφέρουν στο λιμάνι τον φοβερό και τρομερό Ιβάν Μίλκοβιτς! Τον κατά πολλούς κορυφαίο διαγώνιο της Ευρώπης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στα γήπεδα της Τουρκίας φορώντας τη φανέλα της Χαλκμπανκ ,φτάνοντας στον τελικό όπου έχασε με 4-2 από την Αρκάς. .

Να θυμίσουμε ότι ο Σέρβος φόρεσε τη φανέλα του Θρύλου για μία διετία (2008-2010) , κατακτώντας δύο Πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο.

Η συγκεκριμένη υπόθεση συγκεντρώνει πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας, δεδομένου ότι έχει πάρα πολύ σημαντικές υποχρεώσεις στην Ομοσπονδία βόλει της πατρίδας του όντας αντιπρόεδρος.

Πρίν  την έναρξη της περσινής σεζόν,ο Μίλκοβιτς φερόταν να είχε δηλώσει ότι θα σταματούσε την καριέρα του, ωστόσο μετά το τέλος αυτής είχε τονίσει ότι  “όποιος με ξέρει γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν είναι του στιλ μου να κάνω δημόσιες ανακοινώσεις .Και δεν πρόκειται να πω ποτέ δημόσια ότι σταματάω την καριέρα μου. Ο χρόνος θα δείξει πότε θα γίνει αυτό” ,τόνισε χαρακτηριστικά

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button