ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κι άλλο… κι άλλο…

“Ομορφιές” και μάλιστα πάρα πολλές ήταν αυτές που είδαμε χθες από τον Ολυμπιακό στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς. Οποιος κι αν ήταν ο αντίπαλος, ο Πέδρο Μαρτίνς είχε υποσχεθεί και στα φιλικά και στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με τη Λουκέρνη, πως η ομάδα θα είναι έτοιμη με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της. Δύο – τρεις κουβέντες και τίποτα παραπάνω. Και είπε την αλήθεια και με το… παραπάνω!

Ο Ολυμπιακός όχι απλώς ήταν έτοιμος στο πρώτο ματς της χρονιάς, αλλά άφησε και πάρα πολλές υποσχέσεις στον κόσμο του, γεγονός που άρεσε και αναγνωρίστηκε, συνοδευόμενο από ένα μεγάλο χειροκρότημα, από ένα σύνθημα “έτσι ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό” και από το “θρύλε γερά πρωτάθλημα ξανά”. Το χθεσινό ενενηντάλεπτο με την Λουκέρνη έφερε πολλά χαμόγελα και ένα αίσθημα… στενοχώριας! Γιατί πολύ απλά τελείωσε! Ήταν ένα παιχνίδι από αυτά που δεν θέλει κανένας φίλαθλος καμίας ομάδας στον κόσμο να τελειώνει.

Θέλαμε να δούμε κι άλλο! Κι άλλο!

Ποιος δεν έτριβε τα χέρια του από ικανοποίηση βλέποντας την μπάλα να φτάνει από λιγοστές έως ελάχιστες φορές στην περιοχή του Ολυμπιακού και τον Γιαννιώτη, τον “δικό” μας Ανδρέα Γιαννιώτη να “καθαρίζει” ότι πήγαινε να δημιουργηθεί; Ποιος δεν “γούσταρε” να βλέπει την ομάδα να τρέχει μπροστά στο άδειο γήπεδο και να κυνηγάει κάθε μπαλιά που έβγαινε με σκοπό να δημιουργήσει ευκαιρία; Ποιος δεν θα ήθελε να δει τον Ολυμπιακό να βάζει γκολ στο… γκολ με διαφορά μόλις λίγων λεπτών; Ποιος δεν θα ήθελε να δει περισσότερο… Τσιμίκα, ένα επίσης δικό μας παιδί να παίρνει όλη τη πτέρυγα από αριστερά, να εναλλάσσεται με τους συμπαίκτες του και να βγάζει ευκαιρίες; Ειδικά κάποιοι συνδυασμοί του Ποντένσε με τον νεαρό άσσο της ομάδας ήταν το λιγότερο “μαγικοί”. Και μιας και είπαμε για τον Ποντένσε, τι ωραία πράγματα έκανε! Απλός και θεαματικός. Συνδύασε την ουσία με το θέαμα, πράγμα που μας είχε λείψει από τον Ολυμπιακό και που θέλουμε πάντα να το βλέπουμε. Γιατί όταν ένα παιχνίδι “καθαρίζει” στο 2-0, είναι ωραίο να βλέπεις και το καλό θέαμα. Φαντασία. Μία μπαλιά που να “κόψει” στα δύο μία άμυνα, μία ντρίπλα που να έχεις να την παίρνεις μαζί σου φεύγοντας από το γήπεδο.

Ή να βλέπεις τον Λάζαρο να πανηγυρίζει έξαλλα τα γκολ που πέτυχε με το “Ολυμπιακό” βλέμμα. Αυτό που ξεχειλίζει πάθος και ικανοποίηση για το τέρμα που μόλις έχει επιτευχθεί. Και να το πανηγυρίζει σαν να είναι η πρώτη φορά που σκόραρε. Ποιος δεν θα ήθελε να βλέπει τον Κώστα Φορτούνη να μοιράζει έτοιμα γκολ και να παίρνει τις προσπάθειες που πήρε; ΟΚ μπορεί να ήταν πολύ άτυχος χθες που δεν σκόαραρε, αλλά με τέτοιες εμφανίσεις και τους Λάζαρο – Ποντένσε στο πλευρό του, πόσο να αργήσει ακόμα να σπάσει αυτή η χθεσινή “γκίνια” και να έρθουν τα γκολ του; Και πως να μην περιμένεις με μεγάλη ανυπομονησία να δεις πως θα “κουμπώσει” ο Μπίμπαρς Νάτχο και ενδεχομένως οι υπόλοιπες μεταγραφές που θα γίνουν μαζί με το υπάρχον ρόστερ;

Κρίμα που τέλειωσε το 90λεπτο τόσο… γρήγορα! Θέλαμε να δούμε κι άλλο από αυτόν τον Ολυμπιακό. Όμως είναι στο χέρι και του Πέδρο Μαρτίνς αλλά και τον παικτών να δούμε… κι άλλο. Κι άλλο τέτοιο Ολυμπιακό, και φυσικά κι άλλο τέτοιο κόσμο στην εξέδρα! Άλλο ένα γεμάτο Καραϊσκάκη με φωνή και παλμό να δίνει το έναυσμα για νίκες και επιστροφή του Θρύλου στη φυσική του θέση!

Θέλουμε κι άλλο!!!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button