ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Κιρτζιαλίδης + Βοϊλης = 9/9!!!

Την 9η νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια πανηγύρισαν οι Νέοι του Ολυμπιακού, αφού επικράτησαν της Ξάνθης στου Ρέντη με σκορ 3-0. Η ομάδα του Βασίλη Βούζα δεν δυσκολεύτηκε να πάρει το “τρίποντο” και είχε σκόρερς τους Κιρτζιαλίδη στο 7ο λεπτό και τον Βοΐλη στο 45+2’ και στο 52.’ Πάντα σε απόσταση βολής από την κορυφή οι πρωταθλητές.

Ο αγώνας:

Τα πράγματα είχαν πάρει την πορεία τους από το πρώτο ημίχρονο, αφού οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν δύο τέρματα, με την αρχή να γίνεται στο 7′. Ο Κιρτζιαλίδης με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 1-0, ενώ ο Βοϊλης στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων να κάνει το 2-0 με εξαιρετικό σουτ στο παραθυράκι. Τα δύο γκολ δεν ήταν οι μοναδικές καλές στιγμές του Ολυμπιακού, αφού έχασαν μια με ένα πολύ καλό φάουλ του Κουγιού στο 27′ και κεφαλιά με τον Βάρκα στο 40′.

Το τρίτο γκολ ήρθε με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους. Ο Βοΐλης απέφυγε δύο αντιπάλους, πλάσαρε ιδανικά και διαμόρφωσε το 3-0 υπέρ του Ολυμπιακού, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Κάπως έτσι γράφτηκε και ο επίλογος στο ματς των Νέων αυτή τη βδομάδα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καράδαης, Πανάγου, Κουγιός, Λάμπρου, Ράμα, Νεοφυτίδης, Κιρτζιαλίδης (14’ λ. τρ. Κωστανάσιος) (38’ λ. τρ. Πέιος), Ξενιτίδης, Βάρκας, Χατζηιωαννίδης, Βοΐλης (65’ Ζιάκας).

Ξάνθη: Σταθάκης, Χασάνογλου (73’ Τενεκές), Παπάζογλου, Γιανναράκης, Πεταλωτής, Αγγελόπουλος, Τσαπάρης, Δημητρίου (57’ Ιωάννου), Σαμπανίδης (77’ Θεοφυλάκης), Δουλγέρης, Καλογιάννης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button