ΔΙΑΦΟΡΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Κινδυνεύει η ζωή σας στη Βραζιλία!»

rivaldo-olympiakos-650

Τον έντονο προβληματισμό του για τα κρούσματα βίας που ταλανίζουν την καθημερινότητα της Βραζιλίας εξέφρασε ο Ριβάλντο, με τον παλαίμαχο πρώην άσο του Ολυμπιακού να προτρέπει τον κόσμο να μην ταξιδέψει στην χώρα του ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων.


Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Σοκαρισμένος από τη δολοφονία μιας 27χρονης κοπέλας στο Ρίο, ο Ριβάλντο κάλεσε μέσω Instagram το κοινό να μην μπει στην διαδικασία να επισκεφτεί την πατρίδα του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς κινδυνεύει.

Οα παλαίμαχος Βραζιλιάνος σταρ και άλλοτε άσος του Ολυμπιακού εξέφρασε μέσω των social media τις ενστάσεις του για τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων στην πατρίδα του, προέτρεψε όσους έχουν σκοπό να επισκεφτούν τη χώρα του καφέ να μην το κάνουν γιατί κινδυνεύει η ζωή τους.

«Σήμερα το πρωί, στο Ρίο ντε Τζανέιρο, εγκληματίες σκότωσαν αυτό το κορίτσι των 27 ετών. Η κατάσταση είναι κάθε μέρα και χειρότερη στη Βραζιλία. Συμβουλεύω όλους όσοι έχουν την πρόθεση να επισκεφθούν τη Βραζιλία ή να έρθουν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες να μείνουν στις πατρίδες τους. Εδώ ρισκάρουν τη ζωή τους. Μόνο ο Θεός μπορεί να αλλάξει την κατάσταση στην Βραζιλία», έγραψε απογοητευμένος ο «Ρίμπο».

Ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος άσος και πρωταθλητής Κόσμου με την Βραζιλία το 2002 στα γήπεδα της Άπω ανατολής είδε πολλούς φίλους και θαυμαστές του να συμφωνούν με την ανάρτησή του

Σχετικά Άρθρα

Back to top button