ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Κατακόκκινη» η Εθνική μπάσκετ γυναικών

Με την παρουσία οκτώ παικτριών του νταμπλούχου Ολυμπιακού ξεκινά η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας  μπάσκετ γυναικών για τις αναμετρήσεις με Πορτογαλία και Μεγάλη Βρετανία.

Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός αποτελεί τον κορυφαίο αιμοδότη των εθνικών ομάδων σε όλα τα αθλήματα επιβεβαιώθηκε με τον πλέον πειστικό τρόπο όσον αφορά την Εθνική ομάδα μπάσκετ γυναικών.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα που προέρχεται από την εκπληκτική της πορεία στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ της Τσεχίας  ξεκίνησε την Δευτέρα (6/11) την προετοιμασία του για τις αναμετρήσεις της προκριματικής φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος απέναντι σε Πορτογαλία (11/11)και Μεγάλη Βρετανία.(15/11).

Σε αυτήν μτέχουν ήδη οκτώ παίκτριες της νταμπλούχου ομάδας του Ολυμπιακού

Ο  ομοσπονδιακός προπονητής, Κώστας Κεραμιδάς, κάλεσε τις: Όλγα Χατζηνικολάου, Εβίνα Σταμάτη, Εβίνα Μάλτση, Στέλλα Καλτσίδου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αγγελική Νικολοπούλου, Αννα Σπυριδοπούλου, Αφροδίτη Κοσμά.

Οι υπόλοιπες «ερυθρόλευκες», μετά τις νίκες επί της Γκορζόβ και Ολυμπιακού Βόλου και με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος, θα έχουν διήμερο ρεπό και από την Τετάρτη θα επιστρέψουν στις προπονήσεις της ομάδας.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button