ΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Καταιγιστικός ο Θρύλος

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός που επικράτησε με 11-3 του Απόλλωνα στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας.

Ο Απόλλωνας ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι προσπάθησε να περιορίσει τα ατού του Ολυμπιακού και μπόρεσε με τον Σαρτζετάκη να ανοίξει πρώτος το σκορ, στην συνέχεια όμως οι ερυθρόλευκοι άρχισαν να βρίσκουν τα πατήματα τους και με ένα εκπληκτικό τέρμα του Μουρίκη έκαναν το 1-1 και δεν κοίταξαν ποτέ πίσω, αφού κατάφεραν με τον Μυλωνάκη λίγο πριν την λήξη της πρώτης περιόδου να κάνουν το 2-1.

Στην συνέχεια το σκηνικό δεν άλλαξε ο Ομπράντοβιτς έκανε το 3-1 ενώ όσο περνούσε η ώρα η διαφορά όλο και ανέβαινε για να φτάσουμε στο 5-1 λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου με τον Γιόσιπ Πάβιτς να έχει κατεβάσει κυριολεκτικά ρολά κάτω από τα δοκάρια.

Στην επανάληψη ο Θοδωρής Βλάχος πραγματοποιήσε αρκετές αλλαγές και έκανε μια μίνι συντήρηση δυνάμεων ενόψει της ευρωπαϊκής του πρεμιέρας στο LEN Champions League. Ο ρυθμός πάντως του αγώνα δεν έπεσε με τους παίκτες του Ολυμπιακού να συνεχίζουν να διατηρούν τα ηνία του παιχνιδιού και να πανηγυρίζουν εύκολα την νίκη.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Πάολο Ομπράντοβιτς που πέτυχε τρία τέρματα ενώ ο Γιάννης Φουντούλης βρήκε δίχτυα άλλες δυο φορές.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 3-0, 3-1, 3-1

Ολυμπιακός  (Θοδωρής Βλάχος):  Πάβιτς, Γαλανόπουλος, Σκουμπάκης 1, Αργυρόπουλος-Κανακάκης, Μυλωνάκης 1, Γενηδουνιάς, Φουντούλης 2,
Δερβίσης 2, Γούνας, Ομπράντοβιτς 3, Χαλυβόπουλος 1, Νικολαΐδης, Μουρίκης 1,
Κάκαρης.

Απόλλων (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γαλανίδης, Ραμίρεζ 1, Μητρόπουλος, Σαρτζετάκης 1, Μοσκόφ 1, Παπαλουκάς, Παπαδόπουλος, Μαυρωτάς, Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης, Γραμματικός, Αλαμάνος, Κουμής, Γιαννουρής, Ξανθόπουλος.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button