ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Καταγγελία Αγγελόπουλων σε Γιαννακόπουλο

1329266

Σε καταγγελία για τις δηλώσεις που είχε κάνει μετά το τέλος του πρωταθλήματος, προχώρησε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, προς τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ ΠΑΟ για τις δηλώσεις του μετά το τέλος του τέταρτου τελικού του ΟΑΚΑ.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Αποφασισμένοι να βάλουν σε …τάξη τον Πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟ Δημήτρη Γιαννακόπουλο είναι στον Ολυμπαικό!

Λίγο μετά τη λήξη του φετινού πρωταθλήματος, που βρήκε τους «ερυθρόλευκους» να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του δεύτερου διαδοχικού πρωταθλήματος με 3-1 νίκες επί του Παναθηναϊκού μέσα στο ΟΑΚΑ ακολούθησαν κάποιες επισημάνσεις και αναφορές του Προέδρου της ΚΑΕ Παναθηανίκός Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Η δήλωση του ισχυρού άνδρα των «πρασίνων» είχε να κάνει με τους διαιτητές, κάτι που ενόχλησε τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, οι οποίοι προχώρησαν σε καταγγελία.


Θυμίζουμε τη δήλωση του Γιαννακόπουλου

«Την επιτυχία όλοι θέλουν να την καρπωθούν ή να την εκμεταλλευτούν. Η αποτυχία από την άλλη, είναι μοναχική. Ως ιδιοκτήτης αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για την απώλεια των βασικών στόχων μας.

Αυτό έγινε για δύο λόγους:

1. Κάναμε λάθος επιλογή στο θέμα του προπονητή, που κακώς δεν διορθώθηκε νωρίτερα. Εάν το είχαμε διορθώσει πιο νωρίς, πιθανόν να είχαμε διαφορετική κατάληξη και στην Ευρώπη αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

2. Δεν περίμενα ότι ο Ολυμπιακός είχε δουλέψει τόσο πολύ στο εξωαγωνιστικό κομμάτι, με αποτέλεσμα να αφήσω την ομάδα απροστάτευτη στις ορέξεις των κομάντο-διαιτητών. Πλέον μου έγινε μάθημα.

Το χθεσινό ήταν όχι απλά γροθιά στο στομάχι αλλά κλωτσιά στα αρ… δια.

Οι δυνατοί όμως έχουμε μάθει να σηκωνόμαστε και να πολεμάμε.

Αυτό θα κάνουμε.»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button