UncategorizedΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Καραπαπάς:”Ο Μαρινάκης δεν θα ρίξει τον Ολυμπιακό στην Γ Εθνική”

40a216e8b3a9a13bf4ac7401a801b3df_XLΟ Διευθυντής Επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς ,μίλησε στο Sport 24 για το θέμα της δικαστικής διαμάχης των Πρωταθλητών με την Τράπεζα Κρήτης, ρίχνοντας και  το …καρφί του για την ΑΕΚ αλλά και τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά.

Αναλυτικά:

Για την υπόθεση της Τράπεζας Κρήτης: «Ο Μαρινάκης δεν θα ρίξει τον Ολυμπιακό στην τρίτη εθνική για να γλιτώσει χρέη. Όταν αγαπάς πολύ την ομάδα σου και έχεις χρήματα δεν την αφήνεις».

Για το επεισόδιο με τον κ. Θωμαΐδη στον ΣΚΑΪ: «Τα ΜΜΕ του κυρίου Αλαφούζου μετέδωσαν το γεγονός λες και έγινε εισβολή στο Πολυτεχνείο. Λες και καταλύθηκε η δημοκρατία. Αλλά τι έγινε; Λειτούργησε η νομιμότητα. Τι έπρεπε να γίνει δηλαδή; Η ελληνική δικαιοσύνη λέει ότι δεν πρέπει να μιλούν για ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα. Δεν το λέμε εμείς. Αυτοί συνέχιζαν, επομένως κάποια στιγμή αυτό θα συνέβαινε. Όταν βγήκαν οι αποφάσεις κατά του ΣΚΑΙ και του Θωμαΐδη ξέρετε τι έκαναν; Άλλαξαν την ώρα της εκπομπής! Την έβαλαν να παίζει σε άλλη ώρα μαγνητοσκοπημένη. Είναι η πρώτη φορά παγκοσμίως που βλέπουμε σε μαγνητοσκοπημένη εκπομπή να κάνουν ζωντανές παρεμβάσεις. Βγάλτε τώρα εσείς συμπεράσματα».

Για τη Σέλφι με τον Σάββα Θεοδωρίδη έξω από τη ΓΑΔΑ: «Αυτή βγήκε κάποια στιγμή που είχαμε βρεθεί στη ΓΑΔΑ για ένα θέμα του κ. Θεοδωρίδη. Περπατήσαμε ευχάριστα και τη βγάλαμε. Κυρίως την έβαλα για να δηλώσουμε πως είμαστε οικογένεια όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι να σπείρουν ζιζάνια. Θα ήθελα και εσείς που εργάζεστε στα ΜΜΕ να σκεφτείτε τι λέτε στα τηλέφωνα καθημερινά και τι θα γινόταν αν ακούγονταν αυτά στις τηλεοράσεις».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button