ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤ

Καπογιάννη: «Συγχαρητήρια στις αθλήτριές μου»

Τον ενθουσιασμό της για την εμφάνιση των αθλητριών της και την ευρεία νίκη επί της Δάφνης Αγίου Δημητρίου εξέφρασε η Ελένη Καπογιάννη.

Με το εκκωφαντικο 100-58 η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού «γάζωσε» την Δάφνη Αγίου Δημητρίου. Γεγονός το οποίο επέφερε την απόλυτη ικανοποίηση της Ελένης Καπογιάννη:

«Κάναμε μία ακόμα νίκη που συνοδεύτηκε από μία καλή εμφάνιση. Συγχαρητήρια στις αθλήτριές μου για την προσπάθειά τους και την απόδοσή τους σήμερα στο γήπεδό μας. Εύχομαι καλή συνέχεια στη Δάφνη Δημητρίου».

Χατζηνικολάου: «Πάντα σοβαρές στην επίθεση»

Από τη μεριά της, η Ολγα Χατζηνικολάου δήλωσε στο osfp.gr: «Θεωρώ ότι από την αρχή μπήκαμε αρκετά χαλαρά στο ματς. Πρέπει κάθε παιχνίδι να το αντιμετωπίσουμε με την ίδια σοβαρότητα. Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε ότι εάν γυρίσουμε λίγο τον διακόπτη, δεν χρειάζεται πολύ ώρα για να ξεφύγουμε στο σκορ. Πρέπει να παίζουμε συνέχεια καλή άμυνα και να είμαστε σοβαρές στην επίθεση.

Αυτή η ομάδα έχει πάρα πολύ ταλέντο και το έχω ξαναπεί αυτό, όμως όλα πρέπει να ξεκινάνε και να τελειώνουν στην άμυνα. Πρέπει να δώσουμε πολύ βάση σε αυτό το κομμάτι και το μυαλό μας είναι περα από το παιχνίδι στο πρωτάθλημα που ακολουθεί την επόμενη εβδομάδα, είναι και στο πρώτο ματς στην Ευρώπη. Βήμα με βήμα όμως όλα θα γίνουν».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button