ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Καμίνι» το ΣΕΦ!

Μόλις 300 εισιτήρια του αυριανού αγώνα του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσε έχουν μείνει απούλητα, τα οποία κι αναμένεται να εξαντληθούν.

 

Στους ρυθμούς της αυριανής πολύ σημαντικής αναμέτρησης της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσε ζουν κι αναπνέουν οι οπαδοί του Θρύλου!

Η κρισιμότητα του αγώνα, όπως επίσης και η εμπορικότητα του αντιπάλου, έχουν σημάνει τον συναγερμό στις τάξεις των οπαδών των πρωταθλητών Ελλάδας, οι οποίοι δείχνουν την δίψα τους να γεμίσουν κάθε γωνιά του ΣΕΦ και να σταθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας, αποτελώντας για ακόμη μία φορά τον έκτο της παίκτη και να την σπρώξουν προς την νίκη!

Είναι τέτοια η «τρέλα» που έχει κυριεύσει τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων», αφού  από την πρώτη στιγμή, όπου τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια της αναμέτρησης έσπευσαν μανιωδώς να προμηθευτούν τα «μαγικά χαρτάκια».

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό  έχουν απομείνει μόλις 300 απούλητα ειιστήρια, τα οποία αναμένετια να εξαντληθούν μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης.

Όλα δείχνου ότι το ΣΕΦ θα ζήσει πιένες το βράδυ της Πέμπτης με τον κόσμο να αποτελεί τον έξτρα παίκτη της «αρμάδας» του Γιάννη Σφαιρόπουλου στην προσπάθεια να κλείσει με τον ιδανικότερο τρόπο ο πρώτος γύρος στην φετινή πιο απαιτητική Ευρωλίγκα όλων των εποχών.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button