ΜΠΑΣΚΕΤ

«Καμίνι» το ΣΕΦ!

Μόλις 700 εισιτήρια έχουν μείνει απούλητα για τον ημιτελικό Κυπέλλου της Δευτέρας κόντρα στον Παναθηναϊκό, τα οποία αναμέεντια να εξαφανιστούν.

 

Στους ρυθμούς του νοκ άουτ ημιτελικού Κυπέλλου της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό ζουν κι αναπνέουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού!

Η κρισιμότητα της αναμέτρησης σε συνδυασμό με το γεγονός ότι αντίπαλος του Θρύλου θα είναι ο αιώνιος …πελάτης έχει σημάνει τον συναγερμό στις τάξεις των οπαδών των πρωταθλητών Ελλάδας, οι οποίοι προετοιμάζοντια να δημιουργήσουν ξανά καυτή ατμόσφαιρα και να λιώσουν σαν λάβα τους «πράσινους».

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει αποδείξει περίτρανα αρκετές φορές ότι ξέρει να στέκεταις το πλευρό της αγαπημένης του ομάδας ιδιαίτερα σε καίρισμα παιχνίδια τεράστια σημασίας κι αυτό προτίθεται να κάνει και στον ημιτελικό της Δευτέρας.

Όπως έγινε γνωστό, μέχρι στιγμής έχουν απομείνει μόλις 700 «μαγικά χαρτάκια» τα οποία θα διατεθούν την Κυριακή μέσω ίντερνετ και την Δευτέρα στα εκδοτήρια, εφόσον βέβαια δεν έχουν ήδη φύγει.

Το ΣΕΦ θα «κοχλάζει», με τον λαό του Θρύλου να αποτελεί τον καλύτρο έκρο παίκτη της «αρμάδας» του Γιάννη Σφαιρόπουλου στην προσπάθεια για πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button