ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Καλύτεροι μέρα με την ημέρα!»

1495513

Τον ενθουσιασμό του από την συνολική παρουσία του Ολυμπιακού σε αυτό το στάδιο προετοιμασίας εξέφρασε ο Άλαν Πουλίδο.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Ο Άλαν Πουλίδο ανήκει στην κατηγορία των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού που έοχυν ενθουσιάσει τους πάντες με την μέχρι τώρα παρουσία και διάθεση, που επιδεικνύουν τόσο στις προπονήσεις όσο και στα φιλικά.

Ο διεθνής Μεξικανός φορ, ο οποίος προηγείται στην …ανεπίσημη λίστα των σκόρερς με 4 τέρματα, έχει μπει με το πόδι πατημένο στο γκάζι και δείχνει διατεθειμένος να αρπάξει από τα μαλλιά την ευκαιρία που του δίνεται  ώστε να καθιερωθεί στη ερυθρόλευκη ενδεκάδα!

Ο Πουλίδο απέναντι στη Βέστερλο πρόσθεσε ακόμη μία εξαιρετική εμφάνιση στο ενεργητικό του, πετυχαίνοντας κι ένα γκολ με πέναλτι στο 39’, με το οποίο άνοιξε το σκορ για τους πρωταθλητές Ελλάδας και μαζί τον δρόμο για τη φιλική επικράτηση απέναντι στη βελγική ομάδα με 3-2.

Λίγες ώρες αργότερα, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό  στο Instagram, ένα κολάζ με δύο φωτογραφίες και ένα βίντεο με το πέναλτι που εκτέλεσε, κι έγραψε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος με το γκολ και τη νίκη της ομάδας μου! Συνεχίζουμε την προπόνηση για να γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα. Πάμε Ολυμπιακέ! Βίντεο φτιαγμένο από τον Τσόρι Ντομίνγκες! Σ’ ευχαριστώ!».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button