ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Καλή η μπάλα, αλλα…

Παρότι αθλητική ιστοσελίδα, δεν γίνεται να παραβλέψουμε τα πραγματικά προβλήματα, αυτά που έχουν πάρει τη μορφή πύρινης λαίλαπας από το μεσημέρι της Δευτέρας στην περιοχή της Κινέττας. Οι εικόνες που έχουν φτάσει στα μάτια μας από κάθε μέσο, τηλεόραση, φωτογραφίες, διαδίκτυο καταμαρτυρούν το μέγεθος της καταστροφής που έχει συμβεί εκεί.

Και στο μάτι του πύρινου κυκλώνα, οι ίδιοι άνθρωποι. Αυτοί που χθες προσπάθησαν να σώσουν από την φωτιά την περιοχή Αμάραντος στην Σκόπελο, σήμερα δοκιμάζονται ξανά στην Κινέττα και στα Γεράνεια Όρη γενικότερα, όπου τους πάει το μέτωπο. Από ξηρά, από αέρα, από θάλασσα, οι πυροσβέστες καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να περιορίσουν την πυρκαγιά και να την κατασβέσουν. Όχι μόνο αυτό, αλλά να μπορέσουν να απεγκλωβίσουν τον κόσμο που βρίσκεται κοντά στις εστίες και να τους προστατέψει από τον πύρινο εφιάλτη.

Βλέποντας εικόνες σαν αυτές, που μυαλό για μπάλα… Οι σκέψεις μας, οι ευχές μας και οι ελπίδες μας βρίσκονται κοντά στους πυροσβέστες, τους πιλότους, τους αστυνομικούς, τους δασοφύλακες, τους εθελοντές, όλους αυτούς που δίνουν την μεγάλη μάχη αλλά και στους ανθρώπους που δοκιμάζονται βλέποντας την φωτιά να περνάει από μπροστά τους…

Κουράγιο και δύναμη σε όλους…

Σχετικά Άρθρα

Back to top button