ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Και τώρα, περάστε!!!

Το λέγαμε εδώ και μέρες! Ο Πρόεδρος τους είπε ότι είναι καλύτεροι. Και έιναι καλύτεροι. Ο κόσμος το ήξερε. Οι παίκτες πείσμωσαν! Απλά έπρεπε να αποδείξουν πως αυτή η ατυχία που τους χτύπησε στο τρίτο παιχνίδι ήταν εντελώς συμπτωματική. Συνεπώς οι παίκτες του Ολυμπιακού έπρεπε να φέρουν και πάλι τη σειρά στο 2-2 έχοντας να νικήσουν στο Παλατάκι.

Και το έκαναν!!! Το έκαναν με τρόπο εκκωφαντικό, με τρόπο ηγετικό, με την καρδιά του πρωταθλητή!

Τι ήταν αυτό; Μα φυσικά το μπρέικ στο μπρέικ για το οποίο ήταν αποφασισμένοι πως θα έκαναν από το πρώτο κιόλας λεπτό μετά το τέλος του τρίτου τελικού. Το κατάφεραν και “έσπασαν” το Παλατάκι με 3-0 σετ απέναντι στον ΠΑΟΚ!

Ήταν ένα παιχνίδι από αυτά που δεν χρειάζεται να πεις πάρα πολλά. Ήταν ένα παιχνίδι που ήθελε καρδιά του Πρωταθλητή, “καρύδια” θρυλικά και αποφασιστικότητα. Και τα είχαν όλα οι παίκτες του Μπόσκαν! Αυτό φάνηκε από το πρώτο σετ το οποίο κατέκτησαν με 21-25, όπως ακριβώς έκαναν και με το δεύτερο με το ίδιο σκορ. Και στα δύο πρώτα σετ οι ερυθρόλευκοι ήταν μπροστά και ουσιαστικά διατηρούσαν ασφαλείς αποστάσεις από τον Δικέφαλο.

Στο τρίτο σετ, εκεί μίλησε η καρδιά, όχι του τωρινού πρωταθλητή, αλλά αυτού που θα στεφθεί την Κυριακή στο Ρέντη! Η ερυθρόλευκη καρδιά, που αξίζει όσο τίποτα άλλο αυτό το πρωτάθλημα γιατί όλη τη χρονιά ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος! Μπορεί ο ΠΑΟΚ να πήρε προβάδισμα μέχρι και 12-9 στο τρίτο σετ, να έφτασε στο 18-16 και εκεί ήταν που θα ερχόταν το κόκκινο “τσουνάμι”!

Ο Ολυμπιακός το γύρισε σε 18-19 και έκτοτε δεν έχασε ποτέ το προβάδισμα. Οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο με τον Ολυμπιακό να έχει το +1 σε κάθε περίπτωση. Για να φτάσει στο τελικό και αποθεωτικό 26-28 που σήμανε το 0-3 σετ και έστειλε την σειρά πίσω στον Πειραιά.

Πίσω στο “ηφαίστειο” του “Μελίνα Μερκούρη” την Κυριακή στις 19.00, εκεί που ο Ολυμπιακός θα ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα. Γιατί, πια, δεν χάνεται αυτό το πρωτάθλημα!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button