ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Και το πιο μεγάλο “ευχαριστώ” είναι πραγματικά τόσο “μικρό”

Είναι γεγονός πως η αναγέννηση του Θρύλου που ξεκίνησε να συντελείται στον Ερασιτέχνη το 2012 έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που να χαρακτηρίζεται πλήρης αναμόρφωση. Μία αναμόρφωση που τον έβγαλε από τα σύνορα της χώρας μας και τον έχει κάνει μία από τις εξέχουσες δυνάμεις της Ευρώπης.

Αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στον άνθρωπο ο οποίος δεν δίστασε να κάτσει στην προεδρική καρέκλα όταν αυτή έκαιγε και… τσουρουφλούσε, σε μία εποχή που αρκετά τμήματα του Ερασιτέχνη πήγαιναν για κλείσιμο. Και δεν είναι άλλος από τον Μιχάλη Κουντούρη. Τον Πρόεδρο που χαρακτηρίζεται όχι άδικα, των μεγάλων επιτυχιών. Φυσικά δεν μπορούμε παρά να αναγνωρίσουμε και τις πλάτες του κόσμου, που στήριξε αμέσως αυτή τη προσπάθεια γιατί μοιραζόταν το ίδιο όραμα με τον Μιχάλη Κουντούρη. Τον Θρύλο να πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Να τα τα αποτελέσματα.

Το 8 στα 8 στο Κύπελλο βόλεϊ γυναικών είναι ένα μικρό δείγμα. Σημαντικό μεν αλλά μικρό διότι δείγματα έρχονται από κάθε τμήμα και του Ερασιτέχνη και του Συλλόγου γενικότερα που τον καθιστούν από τους κορυφαίους της Ευρώπης. Όλα αυτά έγιναν όταν σε άλλους συλλόγους κανείς δεν βάζει πλάτη και κυκλοφορούν “επενδυτές – φαντάσματα”.

Μόνον ο Ολυμπιακός το κατάφερε γιατί πολύ απλά είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας μας. Όχι μόνο τα τμήματα πήραν για καλά τα πάνω τους αλλά μέσα σε πολύ λίγα χρόνια δημιουργήθηκαν και δύο νέα. Το μπάσκετ γυναικών και το χάντμπολ. Πως λοιπόν να μη μιλάμε για τον κορυφαίο σύλλογο της χώρας;

Για αυτό αξίζει ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Μιχάλη Κουντούρη που δεν δίστασε όταν είδε τα δύσκολα να βγει μπροστά και να μεταμορφώσει τον Θρύλο μας. Μοιράζοντας πάντα απλόχερα την χαρά και την υπερηφάνεια στον κόσμο του Θρύλου.

Πρόεδρε, σε ευχαριστούμε που ξανάκανες τον Ολυμπιακό μας μεγάλο! Ειλικρινά, το πιο μεγάλο ευχαριστώ μοιάζει τόσο μικρό μπροστά σε αυτά που έχει πετύχει ο Θρύλος μας. Όμως ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι όταν ένας Πρόεδρος, όπως ο Μιχάλης Κουντούρης, όπως ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως οι αδελφοί Αγγελόπουλοι μοιράζονται το ίδιο πάθος και την ίδια αγάπη για το σύλλογο με τον κόσμο. Κι εμείς πάντα θα είμαστε εκεί! Για ακόμα περισσότερα, για ακόμα παραπάνω!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button