ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Και σε πέντε-έξι εβδομάδες…!

Η ασταμάτητη πορεία του «Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.»-Ομίλου Ξυνή στη Handball Premier συνεχίζεται. Ο Ολυμπιακός πέρασε αλώβητος από όλες τις δυνατές έδρες, επικρατώντας και του Δούκα με 28-19 στο Αθλητικό Κέντρο «Δαΐς», στο φινάλε του 1ου Γύρου.

Οι «ερυθρόλευκοι» παραμένουν το φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια της σεζόν δείχνοντας σταθερότητα σε όλα τους τα παιχνίδια. Οι Πειραιώτες συνεχίζουν να οδηγούν ως αήττητοι, την κούρσα του πρωταθλήματος απολαμβάνοντας τη μοναξιά της κορυφής έχοντας 10 νίκες και 1 ισοπαλία.

Ο 2ος Γύρος αρχίζει με την εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στον Πανελλήνιο, στην Κυψέλη, στις 20 Ιανουαρίου.

Ντέρμπι για δέκα λεπτά 
Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι άμυνες των δυο ομάδων είχαν τον πρωταγωνιστικό ρόλο με τη μια ισοπαλία να διαδέχεται την άλλη. Από το 6-5 του πρώτου δεκάλεπτου ο Ολυμπιακός έτρεξε ένα σερί 5-0 και στο 22΄ προηγήθηκε 10-6 δείχνοντας να ελέγχει απόλυτα τον ρυθμό του αγώνα. Οι παίκτες του Γιώργου Ζαραβίνα, σταθεροί στην απόδοση τους, διατήρησαν το προβάδισμα μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου το οποίο ολοκληρώθηκε με 9-13. Η κυριαρχία του Ολυμπιακού συνεχίστηκε και στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού με το τελικό 28-19 να έρχεται φυσιολογικά. Με αυτό το αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός ανακηρύχθηκε Πρωταθλητής χειμώνα και, με δεδομένο ότι όλα τα ντέρμπι του δεύτερου γύρου είναι στην έδρα του, είναι είναι το ακλόνητο φαβορί της κατάκτησης της πρώτης θέσης της κανονικής περιόδου που δίνει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας μέχρι τους τελικούς αλλά και την απευθείας πρόκριση στα ημιτελικά της Handball Premier.

ΑΣΕ Δούκα – «Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.»-Ομίλου Ξυνή 19-28

Τα πεντάλεπτα: 2-1, 5-5, 6-6, 6-8, 8-10, 9-13 (ημ.), 11-17, 13-17, 14-18, 17-21, 17-24, 19-28
Πηγή: osfp.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button