ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Και με… χωρίς διαφορά μίας ώρας;!!!

Ποιος ετοιμάζεται να πει “δύο κούπες την ημέρα τον γιατρό τον κάνουν πέρα”; Όποιος το πει, έχασε! Όσο περισσότερες κούπες έρχονται την ημέρα, το ΣΚ, την βδομάδα, τον γιατρό τον καθιστούν… αναγκαίο! Είναι γιατί αυτή είναι η πραγματική υπερκούπωση.

Ένας σύλλογος χαρακτηρίζεται μεγάλος όταν πρωταγωνιστεί σε όλα τα αθλήματα. Ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, πόλο, χάντμπολ και όπου υπάρχει το όνομά της καταγεγραμμένο σε ομάδικό ή ατομικό άθλημα. Αυτή είναι η πραγματική υπερκούπωση. Να μην ξέρεις τι έχεις… πρωτοσηκώσει σε μία σεζόν! Και ακόμα περισσότερο, να θες να σηκώσεις ακόμη περισσότερα την επόμενη χρονιά. Να θες να τα πάρεις όλα για να γραφτείς στην ιστορία!

Σήμερα άλλοι δύο τίτλοι έπιασαν λιμάνι με καρδιά χιλίων… θρυλεόντων! Αν λοιπόν σε προηγούμενες περιπτώσεις, ο Ολυμπιακός σήκωνε κούπες με διαφορά… τεσσάρων ωρών, σήμερα το κατέρριψε κι αυτό! Να κατακτήσει δύο κούπες με διαφορά ΠΕΝΗΝΤΑ ΛΕΠΤΩΝ!!! Περίπου στις 21.00 το βράδυ της Τετάρτης η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού σήκωσε το πρωτάθλημα στου Ρέντη μέσα σε ένα γενικό παραλήρημα “σκουπίζοντας” τον ΠΑΟΚ με 3-0 σετ και το απόλυτο στη σειρά των τελικών. Γύρω στις 21.50, οι μικροί του Θρύλου έδωσαν και την ψυχή τους στο Αγρίνιο γυρίζοντας ένα φαινομενικά χαμένο παιχνίδι. Γιατί όταν δέχεσαι γκολ στο 98′ στην παράταση και σε τελικό, πρέπει να έχεις τεράστια ψυχή για να τα φέρεις όλα τούμπα. Όχι μόνο ισοφάρισαν, αλλά το πήραν και στα πέναλτι.

Έτσι είναι τα πράγματα. Όπως και να το κάνουμε, δεν έχουμε δει κι άλλη ομάδα στην Ελλάδα να σηκώνει κούπες με διαφορά ούτε μίας ώρας!!! Ούτε μία ώρα ρε Θρύλε; Μόνο εσύ αυτά και το ξέρουμε! Για αυτό πάντα θα είμαστε ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ για αυτόν τον σύλλογο. Για την μεγάλη μας αγάπη!

ΘΡΥΛΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button