ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Και αυτό το τρόπαιο είναι δικό του!

Ο Ολυμπιακός «φουλάρει» ολοταχώς προς την κατάκτηση του 17ου Κυπέλλου στην ιστορία του στον αποψινό τελικό κόντρα στην Κηφισιά (18:00-ΕΡΤ-2).

 

Με τον κόσμο του να δίνει δυναμικό παρών μέσα στο Αλεξάνδρειο, ο Θρύλος φουλάρει για την κατάκτηση του 17ου Κυπελλου Ελλάδας στην ιστορία του κόντρα στον ΑΟ Κηφισιάς (18:00 – ΕΡΤ-2)

Οι «ερυθρόλευκοι» με τη ψυχολογία στα ύψη, που απορρέει από τον θρίαμβό του επί του ΠΑΟΚ με 3-1 σετ το βράδυ του Σαββάτου ρίχνονται στην μάχη με φόντο την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και 17η στην γεμάτη τίτλους και δόξα ιστορία του συλλόγου.

Ο Θρύλος είναι ανώτερος σ’ όλους τους τομείς από το σύνολο του Κώστα Αρσενιάδη κι εφόσον επιβάλλει τον ρυθμό του κι επιδείξει την απαιτούμενη συγκέντρωση και σοβαρότητα, λογικά δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα από την ομάδα των πρωήν «ερυθρόλευκων» Κώστα Χριστοφιδέλη και Μπόγιαν Γιορντάνοφ..

Ο Σλόμπονταν Μπόσκαν θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Γιώργο Στεφάνου, ο οποίος αποχώρησε με πόνους την μέση το τάραφλεξ κατά την διάρκεια του τρίτου σετ τον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button