ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Και αν δεν γίνει αυτό…

Δεν χρειάζεται να αναφερθούμε ξανά στο πόσο ιστορική είναι αυτή η ημέρα για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό μας. Πρόκειται για μία μέρα που θα συμβεί κάτι το οποίο δύσκολα συναντά κανείς στο παγκόσμιο αθλητικό στερέωμα. Να έχει ένας σύλλογος όχι μία ομάδα αλλά δύο και μάλιστα του ίδιου τμήματος (βόλεϊ ανδρών – γυναικών στην προκειμένη) σε ευρωπαϊκό τελικό την ίδια ημέρα!

Πρέπει να το λέμε και να το πιστεύουμε διότι είναι πέρα για πέρα αληθινό, πέρα για πέρα Ολυμπιακό!

Απόψε δυστυχώς δεν μπορούμε να είμαστε στην Προύσα, στο πλευρό των κοριτσιών, αλλά ξέρουν πως οι σκέψεις μας και η αγάπη μας είναι μαζί τους. Στον πολύ δύσκολο αγώνα που θα δώσουν απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπούρσα.

Στο ΣΕΦ πάλι θα χτυπάει η ερυθρόλευκη καρδιά τόσο έντονα, όσο δεν έχει χτυπήσει ποτέ σε αγώνα βόλεϊ τα τελευταία χρόνια.

Το αν θα κατακτήσει ο Ολυμπιακός ή όχι το τρόπαιο σε Προύσα και Φάληρο, δεν το ξέρει κανείς. Αυτό όμως που ξέρει ο κόσμος και για αυτό το λόγο έχουμε κάθε δικαίωμα να είμαστε υπερήφανοι είναι που γνωρίζουμε ότι και τα κορίτσια και οι άντρες θα παλέψουν, θα ματώσουν, θα δώσουν όλη τους τη ψυχή για τον κάθε πόντο, το κάθε μπλοκ, το κάθε “καρφί”, το κάθε σερβίς, το κάθε σετ. Κι αυτό είναι που εκτιμάται ίσως πολύ περισσότερο από μία Κούπα. Σαφώς και η Κούπα είναι το επιστέγασμα μίας τεράστιας σεζόν, αλλά όταν έχεις δει τέτοια μάχη από τις ομάδες σου, γίνεται, ακόμα κι αν απωλεσθεί το τρόπαιο να μην μιλάμε για επιτυχημένη σεζόν; Η υπερηφάνεια θα είναι λιγότερη; Όχι βέβαια. Η σεζόν είναι ήδη επιτυχημένη ότι κι αν γίνει απόψε.

Για αυτό και το σύνθημα που ταιριάζει “γάντι” στη περίσταση απόψε και μάλιστα πριν την έναρξη του αγώνα είναι ένα!

“Και αν δεν γίνει αυτό, στα … “φρύδια” μας τα δυο, πάντα άρρωστοι με τον Ολυμπιακό”!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button